Θηλές Μπιμπερό και Στόμια Ποτηριών

Εδώ θα βρείτε θηλές σιλικόνης και θηλές καουτσούκ οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την ηλικία του μωρού σου. Επιλέξτε την ιδανική με βάση το υλικό κατασκευής και την ηλικία.

Στα StamatisBebe έχουμε μια σειρά από θηλές σχεδιασμένες για να βελτιώσουν την εμπειρία του θηλασμού του μωρού σας. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες θηλές δίνουν προτεραιότητα στην άνεση και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας μια φυσική και ικανοποιητική ροή. Διαλέξτε ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα και καλύτερα brands που κυκλοφορούν, όπως MAM, Nuk, Chicco, Dr. Brown's, Bibs Official κ.α. Αγοράστε άμεσα για μια απρόσκοπτη εμπειρία σίτισης που προάγει την άνεση και την ικανοποίηση, κάνοντας κάθε γεύμα μια στιγμή δεσμού και ικανοποίησης τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

Ταξινόμηση κατά
36 προιόντα

MAM Θηλή Σιλικόνης Μέγεθος Χ (6+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Θηλή Σιλικόνης Που Δεν Στάζει (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Στόμιο Σιλικόνης Extra Soft (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Στόμιο Σιλικόνης Extra Soft (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Σιλικόνης Natural Feeling Μέτρια Ροή (2+ μηνών)

CHICCO Θηλή Σιλικόνης Natural Feeling Ρυθμιζόμενη Ροή (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Σιλικόνης Well Being Κανονική Ροή (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Σιλικόνης Well Being Μέτρια Ροή (2+ μηνών) (2 Τεμάχια)

NUK Θηλή Σιλικόνης First Choice Plus Μικρή Οπή (0-6 μηνών)

BIBS Θηλές Καουτσούκ Slow Flow (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

BIBS Θηλές Καουτσούκ Medium Flow (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Θηλή Σιλικόνης Μέγεθος 0 (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Θηλή Σιλικόνης Μέγεθος 1 (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Θηλή Σιλικόνης Μέγεθος 2 (2+ μηνών) (2 Τεμάχια)

MAM Θηλή Σιλικόνης Μέγεθος 3 (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

DR. BROWN'S Σετ Θηλές Σιλικόνης Options+ Επίπεδο 1 (0-3 μηνών)

CHICCO Θηλή Καουτσούκ Well Being Κανονική Ροή (0+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Καουτσούκ Well Being Ρυθμιζόμενη Ροή (2+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Καουτσούκ Well Being Γρήγορη Ροή (4+ μηνών) (2 Τεμάχια)

CHICCO Θηλή Καουτσούκ Well Being Ροή Φαγητού (6+ μηνών) (2Τεμάχια)

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Η επιλογή του σχήματος και του υλικού της θηλής για το μπιμπερό εξαρτάται κατά βάση από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του μωρού σας. Ορισμένα από τα βασικά σημεία που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή είναι τα εξής:

Υλικό Θηλής:

Σιλικόνη: Οι θηλές από σιλικόνη είναι διάφανες, εύκαμπτες και ανθεκτικές. Δεν περιέχουν BPA (ένα χημικό που χρησιμοποιείται σε ορισμένα πλαστικά) και είναι εύκολες στον καθαρισμό. Λάτεξ: Οι θηλές από λάτεξ είναι φυσικές και παρέχουν μια μαλακή υφή που πολλά μωρά προτιμούν. Ωστόσο, φθείρονται πιο εύκολα και γι’αυτό πρέπει να αντικαθίστανται πιο τακτικά.

Σχήμα Θηλής:

Στρογγυλό: Οι κλασικές θηλές έχουν συνήθως στρογγυλό σχήμα και προσομοιάζουν το σχήμα του θηλώματος του μητρικού στήθους. Εργονομικό: Ορισμένες θηλές έχουν εργονομικό σχήμα που προσομοιάζει τον τρόπο που το μωρό πιάνει το στήθος. Ανατομικό: Οι ανατομικές θηλές έχουν σχεδιασμό που μιμείται το σχήμα του μαστού και μπορεί να είναι πιο φυσικές για το μωρό.

Δοκιμάζοντας διάφορες θηλές και παρατηρώντας τις αντιδράσεις του μωρού σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη επιλογή. Επίσης, προσέξτε τυχόν συστάσεις από τον παιδίατρό σας ή άλλους γονείς.

Αναφορικά με τις θηλές σιλικόνης, για λόγους υγιεινής, συνίσταται η τεμαχιακή αλλαγή της θηλής κάθε 3 μήνες περίπου, ιδίως όταν παρατηρείται κάποια αλλοίωση.

Σε αντίθεση με τις θηλές σιλικόνης, στις θηλές από λάτεξ, συνίσταται η τεμαχιακή αλλαγή της θηλής κάθε 1-2 μήνες, ειδικά όταν η θηλή της αρχίσει να γίνεται κολλώδης. Επίσης, ιδανικά αποφύγετε την αποστείρωση της θηλής καουτσούκ μέσω του αποστειρωτή, λόγω της ευαισθησίας του υλικού. Βράστε λίγο νεράκι, βάλτε το σε ενα μπωλ, τοποθετείστε μέσα τις θηλές και αφήστε τις για 5 λεπτά. Μετά, στραγγίξτε καλά τη θηλή.

Η αλλαγή του μεγέθους της θηλής σε ένα μπιμπερό με μεγαλύτερη ροή συνήθως είναι απαραίτητη, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μπορείτε να παρατηρήσετε για να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε το μέγεθος της θηλής, όπως δυσκολία στην παροχή τροφής, μεγάλη καθυστέρηση στην κατανάλωση του γάλακτος, εκφράσεις πίεσης και δυσανασχέτησης στο προσωπάκι του κ.α.

Κάθε μωρό είναι διαφορετικό, οπότε είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά του και να προσαρμόζετε το μέγεθος της θηλής σύμφωνα με τις ανάγκες του. Εάν έχετε αμφιβολίες, συνιστάται να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.