Καρεκλάκια Φαγητού

Παρακάτω θα βρείτε άνετα καθίσματα που προσαρμόζονται στην καρέκλα ή στο τραπέζι, καθώς και πτυσσόμενες καρέκλες με γρήγορο κλείσιμο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Περιλαμβάνουν αποσπώμενους δίσκους φαγητού, ιμάντες ασφαλείας και προσαρμόζονται σε διαφορετικές θέσεις ύψους. Δώστε προσοχή στις ηλικίες και στα κιλά, για τις οποίες τα καρεκλάκια φαγητού είναι κατάλληλα, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, με βάση τις ανάγκες σας. Βρείτε οικονομικές και πάντα ποιοτικές λύσεις, αποκλειστικά μέσα από το κατάστημά μας.

Ταξινόμηση κατά
32 προιόντα

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Vitto Yellow Sloth (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Vitto Pink Unicorn (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Izzy Blue (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Izzy Pink (6-36 μηνών)

PEG PEREGO Κάθισμα Φαγητού Prima Pappa Fox & Friends (6-36 μηνών) (+Δώρο)

OSANN Ξύλινο Κάθισμα Φαγητού Jill (6 μηνών-10 ετών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Pappo Blue (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Pappo Mint (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Pappo Pink (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Pappo Grey (6-36 μηνών)

BABY ADVENTURE Καρέκλα Φαγητού Viva II Light Grey (6-36 μηνών)

BABY ADVENTURE Καρέκλα Φαγητού Viva II Powder Pink (6-36 μηνών)

BABY ADVENTURE Καρέκλα Φαγητού Viva II Mint (6-36 μηνών)

BABY ADVENTURE Καρέκλα Φαγητού Viva II Petrol (6-36 μηνών)

BEBE STARS Κάθισμα Φαγητού Cookie Grey (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Vitto Blue Crocodile (6-36 μηνών)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Pappo Beige (6-36 μηνών)

BABY ADVENTURE Καρέκλα Φαγητού Viva II Cream (6-36 μηνών)

PEG PEREGO Κάθισμα Φαγητού Prima Pappa Super Girl (6-36 μηνών) (+Δώρο)

KIKKA BOO Κάθισμα Φαγητού Spicy Beige (6-36 μηνών)

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Τα καθίσματα φαγητού για μωρά είναι κατάλληλα να χρησιμοποιούνται όταν περίπου τα μωρά μπορούν να καθίσουν μόνα τους και έχουν αρχίσει κρατούν σταθερό το κεφαλάκι τους. Συνήθως, αυτό συμβαίνει γύρω στην ηλικία των 5-6 μηνών.

Όταν το μωρό μπορεί να καθίσει με σταθερότητα, έχει αναπτυχθεί αρκετά για να αρχίσει να εισέρχεται στη φάση της στερέωσης των τροφίμων και του νέου τρόπου διατροφής. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα κάθισμα φαγητού για να βοηθήσετε στην καθιστική θέση του μωρού κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα κάθισμα φαγητού που είναι κατάλληλο για την ηλικία και το βάρος του μωρού και που παρέχει ασφαλή στήριξη. Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη χρήση και τη συντήρηση του καθίσματος φαγητού. Επίσης, παρακολουθείτε το μωρό κατά τη διάρκεια των γευμάτων και μην το αφήνετε μόνο του χωρίς επίβλεψη.

Κατά την επιλογή ενός καθίσματος φαγητού για το μωρό σας, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και το budget σας.

Αρχικά, επιλέξτε ένα καρεκλάκι φαγητού που είναι σταθερό και δεν κινδυνεύει να ανατραπεί. Βεβαιωθείτε ότι οι βάσεις ή οι πόδια παρέχουν καλή σταθερότητα και αν διαθέτουν ρόδες, τότε ενεργοποιήστε το φρένο. Επίσης, ελέγξτε τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Τα υλικά πρέπει να είναι χωρίς βλαβερές ουσίες, εύκολα στη συντήρηση και στον καθαρισμό, με μαλακό μαξιλαράκι σώματος.

Βεβαιωθείτε ότι το καρεκλάκι διαθέτει ζώνες ασφαλείας, για να κρατούν το μωρό σας σε σταθερή, όρθια θέση, κατά τη διάρκεια των γευμάτων και αφαιρούμενο δίσκο, για την εύκολη σίτιση του παιδιού. Επιπλέον, ένα καρεκλάκι φαγητού με ρυθμιζόμενο ύψος είναι χρήσιμο, για να προσαρμόζεται το ύψος σύμφωνα με το τραπέζι σας και τις ανάγκες σας.

Ελέγξτε αν ρυθμίζεται η πλάτη, έτσι ώστε το παιδάκι σας να μπορεί να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται πάνω στο καρεκλάκι του, αφού βέβαια έχει τελειώσει με το γεύμα του. Έτσι, το καρεκλάκι φαγητού μωρού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ‘’ρηλάξ’’. Τέλος, ένα αναδιπλούμενο καρεκλάκι είναι βολικό για αποθήκευση και μεταφορά.

Τα φορητά καρεκλάκια φαγητού είναι συνήθως πολύ βολικά και πρακτικά, καθώς προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στη χρήση τους. Αυτά τα καρεκλάκια συνήθως είναι κομψά, ελαφριά και συνοδεύονται από δυνατότητα αναδίπλωσης, που τα καθιστά ιδανικά για ταξίδια ή για χρήση εκτός του σπιτιού.

Τα φορητά καθίσματα φαγητού, ακριβώς επειδή δεν διαθέτουν ρυθμιζόμενη πλάτη, απευθύνονται σε παιδάκια που μπορούν να κάτσουν όρθια μόνα τους και να κρατήσουν το κεφαλάκι τους σταθερό, δηλαδή σε μωρά ηλικίας από περίπου 6-36 μηνών. Επίσης, χάρη στην χαμηλό τους βάρος, αποτελούν ιδανική επιλογή για το σπίτι των παππούδων, τα εστιατόρια και τα ταξίδια.

Τέλος, τα περισσότερα διαθέτουν αποσπώμενο δίσκο, πράγμα που διευκολύνει πολύ την προσαρμογή τους σε κάθε τραπέζι. Θυμηθείτε πως για λόγους ασφαλείας, τα φορητά καθίσματα φαγητού, στερεώνονται με ασφάλεια σε καρέκλες ενηλίκων με πλάτη και όχι σε σκαμπό.

Για την αναζήτηση ανταλλακτικών για το κάθισμα φαγητού του μωρού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που αγοράσατε το κάθισμα φαγητού. Ορισμένα καταστήματα προσφέρουν ανταλλακτικά ή μπορούν να σας κατευθύνουν στον κατασκευαστή για εξυπηρέτηση.

Εναλλακτικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του καθίσματος φαγητού. Συχνά, οι κατασκευαστές προσφέρουν ανταλλακτικά ή έχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να τα προμηθευτείτε.

Πάντα να έχετε πλήρεις πληροφορίες για το μοντέλο και τον κατασκευαστή του καθίσματος φαγητού, ώστε να διευκολυνθεί η αναζήτηση των ανταλλακτικών.