Όροι Επιστροφών (Refunds & Returns)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα StamatisBebe αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των βρεφικών ειδών . Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε, πραγματοποιούν ποιοτικό έλεγχο να παρέχουν την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα που έχετε στα χέρια σας.

 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απαιτείται, αρχικά, η επικοινωνία είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email για την επιβεβαίωση και εξακρίβωση του προβλήματος. Στη συνέχεια η εταιρεία StamatisBebeεπιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης με νέο προϊόν.
 • Σε περίπτωση υπαναχώρησης στην παραγγελία, τα προϊόντα γίνονται δεκτά και υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εώς και 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής και εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :
  1. Δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.
  2. Ακολουθούνται από ολά τα επίσημα έγγραφα.
  3. Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και μορφή.
  4. Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές σε προϊόντα όπως : καθισματάκια τουαλέτας, παιδικά εσώρουχα κλπ., όταν αυτά έχουν αποσφραγιστεί.
 • Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές από την εταιρεία StamatisBebeέως και 24 ώρες μετά την υποβολή της παραγγελίας και πάντοτε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία.

* Σε περίπτωση υπαναχώρησης στην παραγγελία τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.*