Βρεφικά Ολόσωμα Φορμάκια για Αγόρια & Κορίτσια

Βρείτε στη συλλογή μας βρεφικά ολόσωμα φορμάκια για αγόρια και κορίτσια, που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με πολύ οικονομική τιμή.

Στα Stamatis Bebe θα βρείτε κατά βάση βρεφικά φορμάκια, Ελληνικής κατασκευής, που θα ικανοποιήσουν μικρούς & μεγάλους. Βαμβακερά, βελουτέ, πικέ ή Interlock, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με την εποχή. Τα σχέδια είναι παιχνιδιάρικα και η ποιότητα των εταιριών μας είναι εξακριβωμένη.

Ταξινόμηση κατά
9 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Για την βαλίτσα μαιευτηρίου, χρειάζεστε τουλάχιστον 5-6 ολόσωμα βρεφικά φόρμακια, όσα αντιστοιχούν δηλαδή περίπου στις μέρες που θα παραμείνετε στην κλινική.

Ανάλογα την εποχή γέννησης του βρέφους, φροντίστε να επιλέξετε την ποιότητα και την ύφανση που αντιστοιχούν στις καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, εάν το μωρό σας περιμένετε να γεννηθεί χειμώνα, προτίνουμε να επιλέξετε βελουτέ (80% βαμβάκι-20% polyester), ζεστά, ολόσωμα φορμάκια με κλειστά ποδαράκια. Εναλλακτικά, ιδανική επιλογή θα ήταν και η παχιά, βαμβακερή ύφανση, η λεγόμενη ''Καλαμποκάκι''. Πρόκειται για βαμβακερά, ζεστά φορμάκια, κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, κατάλληλα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και ιδανικά για τα βρέφη που τυχόν παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Εάν το βρέφος γεννηθεί φθινόπωρο ή άνοιξη, προτείνουμε τα βρεφικά, ολόσωμα φορμάκια με την σχετικά πιο λεπτή, 100% βαμβακερή πλέξη, τα λεγόμενα ''Interlock''. Τα φορμάκια αυτά θα κρατήσουν ζεστό το μωρό σας, αφήνοντας το ευαίσθητο δερματάκι του να αναπνέει.

Τέλος, εάν το μωράκι σας γεννηθεί το καλοκαίρι, επιλέξτε την ψιλή 100% βαμβακερή ύφανση, την λεγόμενη ''Πικέ''. Υπάρχουν πικέ, βαμβακερά, ολόσωμα φορμάκια με κλειστό ποδαράκι και άλλα με ανοιχτό ποδαράκι. Αναλόγως, λοιπόν, τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού θα διαλέξετε την περίπτωση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Σε κάθε εταιρία βρεφικού ρουχισμού, το πατρόν διαφέρει. Γι' αυτό το λόγο, βασικό κριτήριο στην επιλογή των πρώτων βρεφικών ρούχων μαιευτηρίου, θα πρέπει να είναι το ύψος ή αλλιώς τα εκατοστά που αναγράφονται σε κάθε ρούχο, και όχι το νούμερο αυτό καθ'αυτό.

Πιο αναλυτικά, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως ο μέσος όρος των βρεφών γεννιέται γύρω στα 47-48 εκατοστά. Αυτό σημαίνει πως το ιδανικό νούμερο για το μωρό σας θα ήταν το νούμερο ''50εκ.''. Αν, πάλι, ο γυναικολόγος σας σας έχει πει ότι το μωρό πρόκειται να γεννηθεί πιο αναπτυγμένο, άνω των 50 εκ, τότε το ιδανικό φορμάκι θα ήταν αυτό που αναγράφει ''56εκ.''.

Αν πάλι δεν είστε σίγουροι, θα προτείναμε να αγοράσετε 2 φορμάκια των ''50εκ.'' και τα υπόλοιπα 2-3 καλό θα ήταν να τα αγοράσετε στο νούμερο των ''56εκ.'', που έτσι κι αλλιώς δεν θα πάει χαμένο.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως τα βρέφη αναπτύσσονται αρκετά γρήγορα. Επομένως, καλό θα ήταν να μην αγοράσετε μεγάλη ποσότητα βρεφικών ρούχων, πριν καν γεννηθεί το βρέφος και προτού διαπιστώσετε το δικό του ρυθμό ανάπτυξης.