Βρεφικά Μπιμπερό Για Νεογέννητα

Βρείτε βρεφικά μπιμπερό από τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα brand που κυκλοφορούν τις τελευταίες δεκαετίες, όπως MAM, Dr. Brown's, Chicco, Nuk, Bibs Official κ.α.

Διαλέξτε ανάμεσα στις πιο επώνυμες εταιρείες της αγοράς, όπου έχουν δοκιμαστεί από χιλιάδες παιδιάτρους και εγκριθεί από ακόμη περισσότερες μαμάδες και μωρά. Περιηγηθείτε ανάμεσα σε γυάλινα ή πλαστικά μπιμπερό για νεογέννητα μωρά ή για μεγαλύτερα παιδιά. Βρείτε μπιμπερό με θηλές σιλικόνης ή θηλές καουτσούκ (λάτεξ). Ρίξτε μια ματιά και στα χαρακτηριστικά του κάθε μπουκαλιού και κάντε την ιδανική επιλογή για εσάς και το μωρό σας.

Ταξινόμηση κατά
58 προιόντα
Επιλογή

NUK Πλαστικό Μπιμπερό First Choice Plus Disney Mickey Mouse Club 300ml (6-18 μηνών)

MAM Πλαστικό Μπιμπερό Easy Start Anti-Colic Better Together 160ml (0+ μηνών)

MAM Πλαστικό Μπιμπερό Easy Start Anti-Colic Better Together 260ml (2+ μηνών)

MAM Γυάλινο Μπιμπερό Feel Good 170ml (0+ μηνών)

MAM Γυάλινο Μπιμπερό Feel Good Forest 170ml (0+ μηνών)

MAM Γυάλινο Μπιμπερό Feel Good Forest 260ml (2+ μηνών)

MAM Γυάλινο Μπιμπερό Feel Good 260ml (2+ μηνών)

MAM Πλαστικό Μπιμπερό Easy Active 330ml (Double) (4+ μηνών)

Επιλογή

NUK Γυάλινο Μπιμπερό Nature Sense Forest 120ml (0-6 μηνών)

CHICCO Γυάλινο Μπιμπερό Well Being Grey 150ml (0+ μηνών)

CHICCO Πλαστικό Μπιμπερό Perfect 5 Beige 240ml (2+ μηνών)

Επιλογή

NUK Γυάλινο Μπιμπερό First Choice Plus 240ml (0-6 μηνών)

CHICCO Πλαστικό Μπιμπερό Perfect 5 Pink 240ml (2+ μηνών)

Επιλογή

NUK Γυάλινο Μπιμπερό First Choice Plus 120ml (0-6 μηνών)

CHICCO Πλαστικό Μπιμπερό Perfect 5 Blue 240ml (2+ μηνών)

BIBS Γυάλινο Μπιμπερό Blush 110ml (0+ μηνών)

CHICCO Πλαστικό Μπιμπερό Perfect 5 Blue 150ml (0+ μηνών)

Επιλογή

NUK Γυάλινο Μπιμπερό First Choice Plus Latex 240ml (0-6 μηνών)

BIBS Γυάλινο Μπιμπερό Sage 110ml (0+ μηνών)

CHICCO Πλαστικό Μπιμπερό Perfect 5 Beige 150ml (0+ μηνών)

Συχνές Ερωτήσεις

Στην αναζήτηση του ιδανικού μπιμπερό πρέπει να λάβουμε υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως η ασφάλεια των υλικών, η άνεση του βρέφους κατά την τροφοδοσία και η συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Brands όπως η MAM, Chicco, NUK, Dr. Brown's, και Bibs Official ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, την ασφάλεια των υλικών τους που δεν περιέχουν BPA, BPS και φθαλικές ενώσεις, καθώς και για το ειδικά σχεδιασμένο σχήμα της θηλής, που μιμείται τη φυσική μορφή της θηλής της μητέρας. Διαβάστε περισσότερα στον αναλυτικό οδηγό για μπιμπερό στο blog page μας.

Πολλες μαμάδες αναρωτιούνται “γιατί να δώσω μπιμπερό σε μωρό που θηλάζει;” Ακόμη και στην περίπτωση θηλασμού, το μπιμπερό αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη διαδικασία σίτισης του μωρού. Ο λόγος για αυτό είναι πολυδιάστατος και αφορά τόσο τη φυσική όσο και τη συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού, καθώς και την ευελιξία και την αυτονομία της μητέρας.

Στα 40+ χρόνια εμπειρίας μας έχουμε εκατοντάδες μαρτυρίες μαμάδων που θηλάζουν αποκλειστικά, να μην μπορούν να εκπαιδεύσουν και να πείσουν, εκ των υστέρων, το παιδί να πιει γάλα από το μπιμπερό.

Ευελιξία στη σίτιση: Ο θηλασμός δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού, αλλά η εισαγωγή του μπιμπερό μπορεί να βοηθήσει το μωρό να προσαρμόζεται σε διαφορετικές μορφές σίτισης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς το μωρό αναπτύσσεται και αρχίζει η διαδικασία του απογαλακτισμού.

Αποφυγή φυσικής καταπόνησης για τη μαμά: Μακροχρόνιος θηλασμός μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση στις θηλές της μητέρας. Η εναλλαγή μεταξύ θηλασμού και μπιμπερό δίνει την ευκαιρία στη μητέρα να ξεκουραστεί και να ανακάμψει.

Συμμετοχή άλλων μελών της οικογένειας: Η χρήση μπιμπερό επιτρέπει σε άλλα μέλη της οικογένειας, όπως ο πατέρας ή οι παππούδες, να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της σίτισης, ενισχύοντας το δεσμό τους με το μωρό.

Χρήση θηλάστρων και αποθήκευση γάλακτος: Με τη χρήση θήλαστρου, η μητέρα μπορεί να αποθηκεύσει το μητρικό γάλα για μελλοντική χρήση. Αυτό είναι χρήσιμο για τις φορές που δεν είναι διαθέσιμη για άμεσο θηλασμό.

Ανεξαρτησία και για τη μητέρα: Το μπιμπερό δίνει τη δυνατότητα στη μητέρα να έχει περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Είτε πρόκειται για επιστροφή στη δουλειά, μια βόλτα, ή απλά για λίγο χρόνο για προσωπική ξεκούραση.

Διαβάστε περισσότερα στον αναλυτικό οδηγό για μπιμπερό στο blog page μας.

Η απάντηση; Και τα δύο είδη είναι κατάλληλα για το βρέφος. Και τα γυάλινα και τα πλαστικά είναι σχεδιασμένα για τις βρεφικές ηλικίες, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, χωρίς BPA/BPS, και είναι εγκεκριμένα από παιδιάτρους.

Πιο αναλυτικά, τα γυάλινα μπιμπερό είναι σχεδιασμένα με την προοπτική διατήρησης της καθαρότητας και της ασφάλειας. Ένας από τους βασικούς λόγους που πολλοί γονείς προτιμούν τα γυάλινα μπιμπερό, είναι η ιδιότητά τους να μην περιέχουν BPA, BPS ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες. Επιπλέον, τα γυάλινα μπιμπερό έχουν, ως φυσικό επακόλουθο λόγω του γυαλιού, την τάση να κρυώνουν το περιεχόμενο τους πιο γρήγορα. Είναι επίσης εύκολα στον καθαρισμό και δεν αποκτούν οσμές, ή λεκέδες με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, ο βασικός περιορισμός τους είναι ότι μπορεί να σπάσουν εύκολα, εάν πέσουν.

Από την άλλη, πολλές μαμάδες αμφισβητούν την ποιότητα του πλαστικού μπιμπερό και διερωτούνται αν είναι εξίσου ασφαλή για τα νεογέννητα. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα πλαστικά μπουκάλια είναι απολύτως ασφαλή για το νεογέννητο μωρό σας. Στη σύγχρονη αγορά, τα πλαστικά μπουκάλια είναι προστατευμένα από BPA/BPS, καθιστώντας τα ασφαλή για τη χρήση. Επιπλέον, τα πλαστικά μπουκάλια έχουν το πλεονέκτημα της ανθεκτικότητας – δεν σπάνε εύκολα και είναι ελαφριά, κάτι που τα καθιστά πρακτικά για ταξίδια και καθημερινή χρήση.

Να θυμάστε ότι καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και αρχίζει να πιάνει μόνο του το μπουκάλι (περίπου από την ηλικία των 4 μηνών), μπορεί να είναι προτιμότερο να μεταβείτε σε πλαστικό μπιμπερό. Γιατί; Για λόγους ασφαλείας. Με το πλαστικό μπουκάλι, αποφεύγετε τον κίνδυνο να σπάσει ένα γυάλινο μπουκάλι στα χέρια τους. Διαβάστε περισσότερα στον αναλυτικό οδηγό για μπιμπερό στο blog page μας.