Τρόποι Πληρωμής (Payment Methods)

Online χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του StamatisBebe δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard και Maestro οποιασδήποτε τράπεζας. Οι συναλλαγές προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία μπορούν να σας εγγυηθούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Θα κληθείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και στο τελευταίο βήμα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank όπου και θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το όνομα κατόχου και ο 3ψήφιος αριθμός (CVV/CCV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας.

Τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας στο 2641026028 ,μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Στην περίπτωση αυτή εισερχόμαστε εμείς στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank με απόλυτη ασφάλεια και πραγματοποιούμε εμείς τη συναλλαγή για λογαριασμός σας. ΤοStamatisBebe δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημα τους αριθμούς πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών, CCV/CVV, καθώς και τις ημερομηνίες τους.

Πληρωμή με PayPal.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στα StamatisBebeμέσω PayPal, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση μιας ασφαλούς συναλλαγής. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές παγκοσμίως.

Κατάθεση σε λογαριασμό του StamatisBebe.

Αν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα μέσω e-banking, θα πρέπει να μεταφέρετε το ακριβές τελικό ποσό που αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός εώς και 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν είναι δυνατή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα τουStamatisBebe. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

*Παρακαλείστε ,στο πεδίο της αιτιολογίας, να συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας.*

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Τρόποι Πληρωμής

Αρ. Λογαριασμού: 00260265040200226913

IBAN: GR0802602650000040200226913

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕΕ

Τρόποι Πληρωμής

Αρ. Λογαριασμού: 5150082465791

IBAN: GR5101721500005150082465791

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕΕ

Προσοχή!:

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα της τράπεζας βαρύνουν τον χρήστη.Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δε θα διεκπεραιώνεται μέχρι να φανεί η παραγγελία σας εξοφλημένη.

Αντικαταβολή.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη σε αγορές αξίας έως και 50€. Επίσης, αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι εφικτή αποκλειστικά και μόνο στην Ηπειρωτική Ελλάδα.