Μάρσιποι σε Διάφορα Σχέδια

Δείτε παρακάτω μια μεγάλη γκάμα από μάρσιπους αγκαλιάς. Θα βρείτε πληροφορίες για τα κιλά και την ηλικία, για την οποία είναι ιδανικοί.

Διαβάστε προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τις διαστάσεις του κάθε προϊόντος, για να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένα με μαλακά, αναπνέοντα υφάσματα και με προσεγμένο σχεδιασμό, οι μάρσιποι μας, εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και στιγμές δεσίματος εν κινήσει. Ψωνίστε άμεσα, οικονομικά και πάντα με ασφάλεια συναλλαγών από το κατάστημά μας.

Ταξινόμηση κατά
17 προιόντα

KIKKA BOO Βρεφικός Ιμάντας Περιπάτου Cat Grey (11-48 μηνών)

KIKKA BOO Βρεφικός Ιμάντας Περιπάτου Cat Pink (6-48 μηνών)

CHICCO Μάρσιπος Easy Fit Dark Beige (0-9 kg)

CHICCO Μάρσιπος Easy Fit Dark Grey (0-9 kg)

INGLESINA Μάρσιπο Front Soft Blue (0-9 kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Gwen Mint (0-9 kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Tess Black (0-14kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Gwen Beige (0-9 kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Gwen Black (0-9 kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Gwen Grey (0-9 kg)

KIKKA BOO Μάρσιπο Tess Grey (0-14kg)

INGLESINA Μάρσιπο Front Denim (0-9 kg)

INGLESINA Μάρσιπο Front Light Grey (0-9 kg)

FREE ON Μάρσιπος Easy Move Grey (0-15 kg)

KIKKA BOO Βρεφικός Ιμάντας Περιπάτου Cat Mint (11-48 μηνών)

BEBE STARS Μάρσιπο Carry & Go Dark Grey (3-36 μηνών)

BEBE STARS Μάρσιπο Carry & Go Black (3-36 μηνών)

Συχνές Ερωτήσεις

Ο μάρσιπος μωρού είναι μία υφασμάτινη κατασκευή η οποία επιτρέπει στα μωράκια 0-12 μηνών να είναι συνεχώς πάνω στην αγκαλιά του γονέα. Είναι ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση και επιτρέπει την εμπρόσθια, την οπίσθια τοποθέτηση αλλά και τοποθέτηση στην πλάτη του γονέα.

Έχει αποδειχθεί πως η συχνή χρήση του μάρσιπο βοηθά αισθητά στην μείωση του κλάματος του μωρού, στην διαδικασία της πέψης, στο κυκλοφορικό σύστημα του βρέφους και τέλος, αυξάνει την σωματική επαφή του μωρού με τους γονείς του.

Τα περισσότερα μάρσιπο είναι σχεδιασμένα για χρήση από 0 μηνών έως και 15 κιλά. Αυτό, βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως εάν ο μάρσιπος που θα διαλέξετε διαθέτει κατάλληλη υποστήριξη του κεφαλιού του μωρού, εάν αποτελείται από υποαλλεργικά, μαλακά υφάσματα και αν διαθέτει το σωστό άνοιγμα για την ορθή διαμόρφωση των ισχίων του βρέφους.

Η σωστή θέση του μάρσιπου είναι σημαντική για την άνεση και την ασφάλεια του μωρού. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το μωρό είναι τοποθετημένο στη φυσιολογική του θέση με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και το κεφάλι στη φυσική του θέση.

Επίσης, ελέγξτε ότι το κεφαλάκι του μωρού διαθέτει την κατάλληλη στήριξη και δεν πέφτει προς τα πίσω ή προς τα πλάγια, αφού η στήριξη του λαιμού είναι σημαντική, ειδικά για τα νεογέννητα. Επιπλέον, σιγουρευτείτε ότι το πρόσωπο του μωρού είναι ορατό και δεν καλύπτεται από το ύφασμα του μάρσιπου. Είναι σημαντικό να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας και να διατηρείτε επαφή μαζί του.

Διαλέξτε ένα μάρσιπο που να διαθέτει ευρύ και εργονομικό κάθισμα εξασφαλίζει τη σωστή θέση των ποδιών σε σχήμα M, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη των ισχίων του μωρού. Τέλος, έχετε κατά νου ότι το μωρό πρέπει να είναι σταθερά τοποθετημένο στο μάρσιπο και να μην κινδυνεύει να πέσει και ότι το μάρσιπο πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένο πάνω στο σώμα του γονέα, με μέγιστο μήκος μέχρι και τον αφαλό του γονέα.

Η διαδικασία τοποθέτησης του μάρσιπου μωρού εξαρτάται από τον τύπο του μάρσιπου και τον κατασκευαστή. Σε γενικότερα πλαίσια όμως, αρχικό βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι ο μάρσιπος είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση. Αν, δηλαδή, χρησιμοποιείτε ένα μάρσιπο με κλιπ ή άλλους μηχανισμούς, ελέγξτε αν είναι όλα σωστά στερεωμένα.

Ανάλογα, λοιπόν, με τον τύπο του μάρσιπου, ρυθμίστε τις ζώνες ή τα κλιπ, για να ταιριάζουν πάνω στο σώμα του γονέα, την πρώτη φορά χωρίς το μωράκι. Αφού το ρυθμίσετε, κάντε εξάσκηση και εξοικειωθείτε με το άνοιγμα και το κλείσιμο του μάρσιπο με το ένα χέρι. Έπειτα, κρατήστε το μωρό σας με το ένα χέρι, ενώ χρησιμοποιείτε το άλλο χέρι για να τοποθετήσετε και να κουμπώσετε το μάρσιπο πάνω σας. Το μωρό, φυσικά, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε κατάλληλη θέση, για τη φάση της ηλικίας του (προς τα εμπρός, προς τα πίσω ή στην πλάτη του γονέα).

Στη συνέχεια, περάστε το μωρό μέσα από το μάρσιπο, διασφαλίζοντας ότι τα πόδια του βρίσκονται σε μια φυσιολογική θέση με τα γόνατα καμπυλωμένα και την πλάτη υποστηριγμένη, χωρίς να υπάρχουν περιττά κενά. Αφού τοποθετήσετε το μωρό, ρυθμίστε τις ζώνες για να εξασφαλίσετε ότι το μάρσιπο είναι καλά στερεωμένο και ότι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το μωρό είναι άνετο και ότι μπορείτε να βλέπετε το πρόσωπό του και να διατηρείτε επαφή μαζί του.