Πιπίλες και Αξεσουάρ για Πιπίλες

Ηρεμήστε το μικρό σας με τις πιπίλες των πιο επώνυμων brands, όπως η Bibs Official, MAM, Nuk, Chicco, Dr. Brown's & Suavinex!

Οι προσεκτικά σχεδιασμένες πιπίλες σιλικόνης ή καουτσούκ που διαθέτουμε, προσφέρουν μια ασφαλή λύση για το φυσικό ένστικτο του μωρού σας να θηλάσει. Επιλέξτε μέσα από μια ποικιλία σχημάτων, υλικών και μεγεθών, καθώς και τα αξεσουάρ τους, που είναι είτε σε στυλ κλιπ, είτε είναι κρεμαστές ή σε στυλ αλυσίδας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι ποια τιμή είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μέσα από το φίλτρο μας στα αριστερά της σελίδας. Ψωνίστε άμεσα και οικονομικά για ένα αξιόπιστο και απαραίτητο βρεφικό αξεσουάρ που προάγει την ηρεμία και υποστηρίζει τις φυσικές καταπραϋντικές τάσεις του μωρού σας.

Ταξινόμηση κατά
124 προιόντα

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Colour Cloud/Blush (0-6 μηνών)

KIKKA BOO Κρεμαστή Θήκη Πιπίλας Savanna Beige

KIKKA BOO Κρεμαστή Θήκη Πιπίλας Savanna Mint

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Colour Sage/Green (0-6 μηνών)

KIKKA BOO Κρεμαστή Θήκη Πιπίλας Savanna Pink

KIKKA BOO Κρεμαστή Θήκη Πιπίλας Savanna Blue

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Colour Sky Blue/Baby Blue (0-6 μηνών)

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Colour Khaki/Dusty Blue (6-18 μηνών)

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Colour Sage/Hunter Green (6-18 μηνών)

BIBS Σετ Πιπίλες Καουτσούκ Boheme Ivory/Blossom (6-18 μηνών)

CHICCO Σετ Πιπίλες Όλο Σιλικόνη Physio Mini Soft Pink (0-2 μηνών)

CHICCO Σετ Πιπίλες Όλο Σιλικόνη Physio Mini Soft Blue (0-2 μηνών)

CHICCO Σετ Πιπίλες Όλο Σιλικόνη Physio Mini Soft Pink (2-6 μηνών)

CHICCO Σετ Πιπίλες Όλο Σιλικόνη Physio Mini Soft Blue (2-6 μηνών)

BIBS Κλιπ Πιπίλας Paci Braid Blush/Ivory

BIBS Κλιπ Πιπίλας Paci Braid Cloud/Iron

BIBS Κλιπ Πιπίλας Paci Braid Sage/Ivory

INTERBABY Κορδέλα Πιπίλας Σιλικόνης Eco Collection Ochre

INTERBABY Κορδέλα Πιπίλας Σιλικόνης Eco Collection Olive Green

INTERBABY Κορδέλα Πιπίλας Σιλικόνης Eco Collection Dark Pink

Συχνές Ερωτήσεις

Η επιλογή μεταξύ σιλικόνης και λάτεξ για πιπίλες συχνά εξαρτάται από τις προτιμήσεις του μωρού σας και τυχόν αλλεργίες που ενδέχεται να έχει.

Πιο αναλυτικά, η σιλικόνη είναι ανθεκτική και δεν χαλάει εύκολα, δεν προκαλεί αλλεργίες, καθώς είναι υποαλλεργική, έχει μια λεία και μαλακή υφή που πολλά μωρά προτιμούν. Το λάτεξ είναι φυσικό υλικό που προέρχεται από το καουτσουκ, είναι πιο μαλακό σε σύγκριση με τη σιλικόνη και φθείρεται πιο εύκολα, ενώ γίνεται ίσως πιο άμεσα αποδεκτό από μωρά που θηλάζουν.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις αντιδράσεις του μωρού σας στην πιπίλα και να επιλέξετε ένα υλικό και σχήμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Επίσης, προτού αγοράσετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας ή να διαβάσετε κριτικές προϊόντων για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Αναφορικά με τις πιπίλες σιλικόνης, για λόγους υγιεινής, συνίσταται η τεμαχιακή αλλαγή της πιπίλας κάθε 3 μήνες περίπου, ιδίως όταν παρατηρείται κάποια αλλοίωση.

Σε αντίθεση με τις πιπίλες σιλικόνης, στις πιπίλες με θηλή από λάτεξ, συνίσταται η τεμαχιακή αλλαγή της πιπίλας κάθε 1-2 μήνες, ειδικά όταν η θηλή της αρχίσει να γίνεται κολλώδης. Επίσης, ιδανικά αποφύγετε την αποστείρωση της πιπίλας καουτσούκ μέσω του αποστειρωτή, λόγω της ευαισθησίας του υλικού. Βράστε λίγο νεράκι, βάλτε το σε ενα μπωλ, τοποθετείστε μέσα τις πιπίλες και αφήστε τις για 5 λεπτά. Μετά, στραγγίξτε καλά τη θηλή.

Η διακοπή της πιπίλας του μωρού γίνεται με σκοπό τη σταδιακή, αποτελεσματική μείωση της συνήθειας, καθώς το μωρό μεγαλώνει.

Αρχικά, πριν αποφασίσετε να κόψετε την πιπίλα, συζητήστε το θέμα με τον/την παιδίατρό σας για συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές. Έπειτα, αντί να κόψετε την πιπίλα απότομα, μειώστε τη χρήση της σταδιακά, προσφέροντας, παράλληλα, στο μωρό άλλες δραστηριότητες που μπορεί να το καταπραΰνουν ή να το απασχολούν. Τέλος, χρησιμοποιήστε συστηματικά συστήματα ανταμοιβής, επιβραβεύοντας το μωρό όταν δεν χρησιμοποιεί την πιπίλα.

Είναι σημαντικό να έχετε υπομονή και να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο το μωρό αντιδρά στις αλλαγές. Κάθε μωρό είναι διαφορετικό, και η προσέγγιση θα πρέπει να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τον ρυθμό του.