Καρότσια Μωρού & Αξεσουάρ Καροτσιού

Σε αυτή τη κατηγορία θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καρότσια, τα οποία είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες σας, προσφέροντας, παράλληλα, λύσεις αποθήκευσης για όλα τα απαραίτητα για το μωρό σας.

Μπορείτε να βρείτε από συστήματα μεταφοράς μωρού 3σε1 μέχρι καρότσια μπαστούνια και αναδιπλούμενα καροτσάκια αεροδρομίου, όπου κάθε προϊόν συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ. Είναι κατασκευασμένα με βάση την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη χρήση και πετυχαίνουν την αποτελεσματικότητα της καθημερινής σας ρουτίνας. Ψωνίστε άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια συναλλαγών μόνο εδώ στa StamatisBebe.

Ταξινόμηση κατά
87 προιόντα

3 SPROUTS Οργανωτής Καροτσιού Whale

MINENE Κάλυμμα Καροτσιού-Καθ. Αυτ/του Printed Brown

CHOOPIE Οργανωτής Καροτσιού NY City

CHOOPIE Οργανωτής Καροτσιού Emily

KIOKIDS Κουνουπιέρα Καροτσιού Universal White

KIOKIDS Κουνουπιέρα Καροτσιού Universal Black

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Ella Beige

KIOKIDS Σετ Γάντζοι Καροτσιού Με Περιστροφή 360° Universal

SARO Μεταλλικός Γάντζος Καροτσιού Universal

KIKKA BOO Κουνουπιέρα Καροτσιού Universal Black

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Zoe Black

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Zoe Mint

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Zoe Light Grey

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Ella Grey

KIKKA BOO Οργανωτής Καροτσιού Ella Black

KIKKA BOO Μετατρεπόμενο Καρότσι 2 Σε 1 Gianni Black

KIKKA BOO Μετατρεπόμενο Καρότσι 2 Σε 1 Gianni Beige

KIKKA BOO Καρότσι 3 Σε 1 Madrid Dark Grey Melange

BEBE STARS Καρότσι 3 Σε 1 Belize Pure

BEBE STARS Καρότσι 3 Σε 1 Belize Grey

Συχνές Ερωτήσεις

Τα καρότσια μπαστούνια είναι είδος καροτσιού για μωρά που διαθέτουν κατάλληλα συνήθως για βρέφη από 0-22 κιλά ή από 6 μηνών έως 22 κιλά.

Συνήθως, τα καρότσια μπαστούνια είναι ελαφριά, συμπαγή, και σχεδιασμένα για ευκολία και άνεση, κατά τη μετακίνηση. Αυτά τα καρότσια είναι ιδανικά για γονείς που θέλουν ένα ελαφρύ και ευέλικτο καρότσι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα κατά τη διάρκεια της βόλτας. Είναι κατάλληλα για μικρά ταξίδια, επισκέψεις στα καταστήματα ή άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Τα καρότσια μπαστούνια συνήθως διαθέτουν απλούς μηχανισμούς αναδίπλωσης με το ένα χέρι για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καρότσι μπαστούνι που πληροί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του, όπως το αν ξαπλώνει η πλάτη, μέχρι πόσα κιλά βάρους μπορούν να αντέξουν, από τι υλικό είναι κατασκευασμένες οι ρόδες του, τι αξεσουάρ περιλαμβάνουν, πόσο εύκολα αναδιπλώνουν κ.α.

Τα καρότσια 2 σε 1 ή αλλιώς πολυκαρότσια 2 σε 1 είναι ο συνδυασμός του βρεφικού καροτσιού με ένα επιπλέον αξεσουάρ, απαραίτητο για την ανάπτυξη του μωρού.

Πιο αναλυτικά, οι εταιρείες, προκειμένου, να μας διευκολύνουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και πρακτικά, μας προσφέρουν πολυκαρότσια στη θέση των μονών καροτσιών. Πρόκειται για καρότσια, δηλαδή, που έρχονται με έξτρα καλαθούνα (πορτ-μπεμπέ), ή έξτρα κάθισμα αυτοκινήτου. Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι ο συνδυασμός καροτσιού και καλαθούνας (πορτ-μπεμπέ). Τα καρότσια 2 σε 1 σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις ανάγκες των γονέων για διάφορες καταστάσεις και χρήσεις, από τις πρώτες κιόλας στιγμές του βρέφους.

Τα καρότσια 3 σε 1 ή αλλιώς συστήματα μεταφοράς μωρού είναι η ιδανικότερη επιλογή τόσο για το μωρό αλλά και για τους γονείς του! Συνδυάζουν την απόλυτη άνεση, προστασία και ασφάλεια!

Αποτελούνται, συνήθως, από ένα βρεφικό καρότσι, ξεχωριστή καλαθούνα και ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Η καλαθούνα είναι βασικό αξεσουάρ εώς και τους πρώτους 6 μήνες ενός μωρού. Επιτρέπει στο μωράκι σας να κοιμάται άνετα και σε οριζόντια θέση, αποτελεί το κρεβατάκι του το πρώτο διάστημα και είναι εύκολη η προσαρμογή της πάνω στο σκελετό του καροτσιού!

Επιπλέον, το κάθισμα αυτοκινήτου, όχι μόνο προσαρμόζεται εξίσου εύκολα πάνω στο σκελετό του καροτσιού, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και στις βόλτες σας με το αυτοκίνητο, από 0-13 κιλά του μωρού. Τέλος, ένας ακόμη πιθανός συνδυασμός, είναι τα πιο οικονομικά συστήματα μεταφοράς μωρού, όπου αποτελούνται από καρότσια 2 σε 1 με (ενσωματωμένη καλαθούνα στο βρεφικό καρότσι) και κάθισμα αυτοκινήτου.

Αυτά τα συστήματα παρέχουν πλήρη λύση μεταφοράς για το μωρό σας και είναι συνήθως σχεδιασμένα με ευκολία χρήσης και ασφάλειας. Είναι πρακτικά για γονείς που επιθυμούν ένα πλήρες και ευέλικτο πακέτο.