Τρόποι Αποστολής (Shipping)

Αποστολές εντός Ελλάδας

Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται είτε μέσω της courier Speedex, είτε μέσω της μεταφορικής εταιρείας Lakiotis Trans ανάλογα με τον όγκο/βάρος των δεμάτων.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα ογκώδη δέματα (έπιπλα, παιδικά καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κτλ) παραδίδονται στο χώρο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας,Lakiotis Trans, χωρίς υποχρέωση μεταφοράς στον χώρο του πελάτη.

Ο πελάτης υποχρεούται να τα παραλάβει από το χώρο του μεταφορέα και με δικά του μέσα να τα οδηγήσει στη θέση προορισμού τους.

Παραλαβή από φυσικό κατάστημα

Στα StamatisBebe σας παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα. Πιο αναλυτικά, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που επιθυμεί, εξοφλώντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

  1. Ο πελάτης θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα του StamatisBebe , έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας,Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
  2. Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει αυστηρά για την ίδια ημέρα και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας της επόμενης εργάσιμης μέρας του καταστήματος του StamatisBebe.
  3. Τελος, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, και συνεπώς τα StamatisBebe δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη.

Χρόνος Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης που αναγράφονται αφορούν παραγγελίες που εξοφλήθηκαν μέσω πιστωτικής / χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας και PayPal.

Σε περίπτωση που η μέθοδος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την κατάθεση. Είναι σημαντικό να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας συνδυαστικά με το τηλέφωνό σας.

Προσοχή! :

Ένα προϊόν μπορεί να εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο αλλά να απομένουν ελάχιστα κομμάτια διαθέσιμα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα από το κατάστημα. Αν έχετε προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και ο χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός από τον αναγραφόμενο λόγω εξάντλησης του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.