Εκπαιδευτικά Ποτηράκια & Παγούρια

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε εκπαιδευτικά ποτηράκια για όλες τις ηλικίες σε ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων αλλά και σχεδίων, για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Τα ποτηράκια αυτά βοηθούν το μικρό παιδί να κάνει τη μετάβαση από το μπουκάλι στο ποτήρι όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Επιλέξτε από την συλλογή μας μέσα από μια γκάμα με μεγάλες μάρκες. Κάντε τις αγορές από το κατάστημά μας άμεσα, εύκολα, οικονομικά και πάντα με ασφάλεια συναλλαγών.

Ταξινόμηση κατά
63 προιόντα

MAM Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Starter Cup 150ml (4+ μηνών)

MAM Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Trainer+ 220ml (4+ μηνών)

MAM Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Fun to Drink Cup 270ml (8+ μηνών)

MAM Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Sports Cup 330ml (12+ μηνών)

Επιλογή

PRIMAMMA Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Με Καλαμάκι Σιλικόνης 280ml (12+ μηνών)

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Με Λαβές Light Pink 200ml (6+ μηνών)

Επιλογή

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Με Στόμιο & Λαβές 180ml (6+ μηνών)

KIKKA BOO Εκπαιδευτικό Ποτηράκι Με Καλαμάκι Pink 300ml (12+ μηνών)

KIKKA BOO Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Lion 300ml (12+ μηνών)

Επιλογή

NUK Εκπαιδευτικό Ποτηράκι First Choice Plus Mickey Mouse Club 150ml (6-18 μηνών)

Επιλογή

NUK Εκπαιδευτικό Ποτηράκι First Choice Plus Winnie the Pooh Gary 150ml (6-18 μηνών)

PETIT MONKEY Ποτήρι Σιλικόνης Με Καλαμάκι Baked Clay 175ml (6+ μηνών)

PETIT MONKEY Ποτήρι Σιλικόνης Με Καλαμάκι Ochre 175ml (6+ μηνών)

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Red 300ml (9+ μηνών)

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Green 300ml (9+ μηνών)

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Blue 300ml (9+ μηνών)

DR. BROWN'S Εκπαιδευτικό Ποτηράκι 360° Pink 300ml (9+ μηνών)

LAKEN Παιδικό Παγούρι Αλουμινίου Puppy 450ml (12+ μηνών)

LAKEN Παιδικό Παγούρι Αλουμινίου Clown 450ml (12+ μηνών)

KIOKIDS Ποτήρι Σιλικόνης Με Στόμιο Pink 120ml (4+ μηνών)

Συχνές Ερωτήσεις

Η επιλογή του καλύτερου πρώτου εκπαιδευτικού ποτηριού για ένα μωρό μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του μωρού, των προτιμήσεων του, και των αναγκών του. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που μπορούν να καθοδηγήσουν την επιλογή σας.

Τέτοια χαρακτηριστικά μπορεί να είναι, αρχικά, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο και φυσικά, ο εργονομικός σχεδιασμός του. Πιο αναλυτικά, τα ποτηράκια του μωρού πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά, όπως BPA-free πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι ή σιλικόνη και με σχεδιασμό που να είναι εύκολο να κρατηθεί από το μωρό σας.

Επίσης, καλό θα ήταν να διαλέξετε ένα βρεφικό παγουρίνο με καπάκι ή άλλο μηχανισμό που μειώνει τον κίνδυνο διαρροών, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ατυχημάτων. Τέλος, επιλέξτε ένα ποτηράκι που να είναι εύκολο να καθαριστεί και να πλυθεί, για να διατηρήσετε την υγιεινή του.

Η μετάβαση από το παιδικό ποτηράκι με στόμιο στο ποτηράκι με καλαμάκι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το παιδί και την ανάπτυξή του. Ορισμένα παιδιά μπορεί να είναι έτοιμα για τη μετάβαση σε ένα ποτηράκι με καλαμάκι σε ηλικία περίπου 6 μηνών, ενώ άλλα μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο.

Η μετάβαση από το στόμιο στο καλαμάκι μπορεί να ξεκινήσει όταν το μωρό σας δείχνει ενδιαφέρον και δεξιότητα στο να κρατάει αντικείμενα και να τα φέρνει στο στόμα του. Επίσης, αν παρατηρείτε ότι το μωρό σας έχει αυξημένο ενδιαφέρον για το ποτήρι σας και προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι μπορεί να είναι έτοιμο για τη μετάβαση.

Καθώς η μετάβαση μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε παιδί, είναι σημαντικό να παρατηρείτε τα σημάδια που δείχνει το παιδί σας και να προσαρμόζεστε ανάλογα. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει να προσφέρετε το ποτήρι με καλαμάκι σε διάφορες καταστάσεις, όπως κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή της ώρας παιχνιδιού, για να ενθαρρύνετε το παιδί σας να το δοκιμάσει.