Μπανάκια Μωρού σε Υπέροχα Σχέδια και Χρώματα

Αν ψάχνετε για μπανάκια μωρού, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να βρείτε το κατάλληλο, για τις ανάγκες τις δικές σας και κυρίως του μωρού σας.

Δώστε προσοχή στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και κυρίως στις διαστάσεις που έχει το καθένα ώστε να είστε σίγουροι πως θα εφαρμόζει απόλυτα με τον χώρο σας. Μετατρέψτε την ώρα του μπάνιου σε μια ευχάριστη εμπειρία, αφού αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία, όπως είναι και τα μπανάκια μωρού που έχουμε στο κατάστημά μας. Ψωνίστε άμεσα για μια αξιόπιστη προσθήκη στη ρουτίνα του μωρού σας. Εξερευνήστε τα προσεκτικά επιλεγμένα βρεφικά μας μπάνια για να βρείτε το τέλειο μείγμα ευκολίας και ποιότητας, κάνοντας κάθε μπάνιο μια απολαυστική στιγμή φροντίδας.

Ταξινόμηση κατά
21 προιόντα

BEBE STARS Μπανιέρα Μωρού Ocean Grey

BEBE STARS Μπανιέρα Μωρού Ocean Pink

Επιλογή

BEBE STARS Μπανιέρα Μωρού Primo Pastel Colours

SUMMER INFANT Αντιολισθητική Βάση Μπάνιου Seahorse

SUMMER INFANT Αντιολισθητική Βάση Μπάνιου Dashed Dots

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Blue (94cm)

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Lavera Pink

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Lavera Blue

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Beige (94cm)

KIKKA BOO Μπανάκι Μωρού Dori Mint

KIKKA BOO Πτυσσόμενο Μπανάκι Μωρού Foldy Grey

BEBE STARS Μπανιέρα Μωρού Ocean Mint

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Pink (94cm)

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Mint (101cm)

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Blue (101cm)

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Pink (101cm)

KIKKA BOO Βρεφικό Μπανάκι Hippo Mint (94cm)

FREE ON Βρεφικό Μπανάκι Μωρού Cosy White

FREE ON Βρεφικό Μπανάκι Μωρού Cosy Pink

FREE ON Βρεφικό Μπανάκι Μωρού Cosy Blue

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Το μπανάκι μωρού είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση μέχρι περίπου τον ένα χρόνο του παιδιού, ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες του.

Στις πρώτες εβδομάδες ή μήνες της ζωής του μωρού, το μπανάκι χρησιμοποιείται για την καθαριότητα του μωρού, συνήθως σε καθημερινή βάση. Καθώς το μωρό μεγαλώνει και αναπτύσσεται, το βρεφικό μπανάκι χρησιμοποιείται, εκτός από το καθημερινό μπάνιο του παιδιού, και ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας ή της προετοιμασίας για τον ύπνο.

Ωστόσο, όταν το παιδί αρχίζει να μεγαλώνει και να γίνεται πιο κινητικό, μπορεί να αρχίσει να είναι πιο άβολο ή ακόμα και επικίνδυνο να τοποθετείται σε ένα μικρό μπανάκι. Σε αυτή την περίπτωση, η μετάβαση στο ντους μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Όχι, δεν είναι όλα τα μπανάκια μωρού σχεδιασμένα για να τοποθετούνται πάνω σε βάσεις. Ορισμένα μπανάκια μωρού είναι αυτόνομα και χρησιμοποιούνται απευθείας πάνω σε επίπεδη επιφάνεια, όπως ένα μπάνιο, τη μπανιέρα ή ακόμη και το πάτωμα του μπάνιου.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μπανάκια μωρού που σχεδιάστηκαν με τη δυνατότητα να τοποθετούνται σε ειδικές βάσεις. Οι βάσεις αυτές μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη σταθερότητα, περισσότερο ύψος και άνεση, κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Επομένως, πριν αγοράσετε ένα μπανάκι μωρού, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του κατασκευαστή, για να διαπιστώσετε εάν απαιτείται βάση ή εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα. Αναλόγως, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μπανάκι μωρού που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

επιλογή του καλύτερου μπάνιου μωρού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων σας, των χαρακτηριστικών του μπάνιου σας και των αναγκών του μωρού σας.

Ορισμένα κριτήρια που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός μπάνιου μωρού είναι τα ασφαλή υλικά, όπως πλαστικό χωρίς BPA ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, ο εργονομικός σχεδιασμός που παρέχει άνετη θέση στο μωρό σας και εύκολη πρόσβαση για τον γονέα και το μέγεθος και τις διαστάσεις του βρεφικού μπάνιου, σε συνάρτηση φυσικά με την μπανιέρα σας.

Τέλος, αξιολογήστε τις επιπρόσθετες λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει το μπανάκι, όπως οι ενσωματωμένες θήκες για σαπούνια ή παιχνίδια, σωλήνα για την αποστράγγιση, θερμόμετρο κ.α.