Φωλιές Μωρού για Αδιάκοπτο Ύπνο

Οι φωλιές ύπνου, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και αξιολάτρευτα σχέδια, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη γαλήνη του μωρού σας.

Βυθίστε το μικρό σας σε ένα άνετο μέρος, καθώς οι premium φωλιές ύπνου μας εξασφαλίζουν ξεκούραστες νύχτες και ήρεμους μεσημεριανούς ύπνους. Αγκαλιάστε την επιτομή της άνεσης και της ασφάλειας με την αποκλειστική μας σειρά, σχεδιασμένη για να κάνει την εμπειρία ύπνου του μωρού σας πραγματικά εξαιρετική.

Ταξινόμηση κατά
8 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Η φωλιά ύπνου ή αλλιώς φωλίτσα μωρού είναι ένα μαλακό, ασφαλές στρωματάκι ύπνου για βρέφη, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν άνετο και ασφαλή χώρο ύπνου στα νεογέννητα μωρά, ηλικίας από περίπου 0-6 μηνών. Τα βασικά χαρακτηριστικά της φωλίτσας ύπνου είναι ότι αποτελείται από απαλά, βαμβακερά ή βελουτέ υφάσματα, παρέχοντας έναν αναπαυτικό χώρο ύπνου. Επίσης, έχει δημιουργηθεί για να περιορίζει τις κινήσεις του μωρού, μιμούμενη την αίσθηση της αγκαλιά, της κοιλίτσας της μαμάς και παρέχοντας αίσθηση ασφάλειας. Φυσικά, είναι πολύ εύκολη στη μεταφορά, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε διάφορα μέρη του σπιτιού ή κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Τέλος, η χρήση της φωλιάς μωρού προωθεί την αναπνευστική υγεία, εξασφαλίζοντας καλή κυκλοφορία αέρα γύρω από το μωρό.

Η σωστή τοποθέτηση της φωλίτσας ύπνου του μωρού είναι σημαντική για τον ασφαλή ύπνο του βρέφους σας. Πάντα τοποθετείτε, λοιπόν, τη φωλίτσα ύπνου σε μια επίπεδη, σταθερή επιφάνεια, όπως καναπέδες, κρεβάτια κλπ, αποφεύγοντας τυχόν ανώμαλα επίπεδα. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον μαξιλάρια ή υποστηρικτικά μαξιλαράκια κάτω από τη φωλίτσα. Ο χώρος ύπνου πρέπει να παραμείνει απλός και ασφαλής. Τοποθετήστε τη φωλίτσα μακριά από άλλα αντικείμενα που ενδέχεται να αποτελούν κίνδυνο για το μωρό, όπως σκληρά παιχνίδια ή μαλακά υφάσματα.Τέλος, έχετε στο νου σας πως αν τοποθετήσετε τη φωλίτσα ύπνου σε μεγάλο κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ασφαλής χώρος γύρω από αυτήν, και το μωρό δεν μπορεί να πέσει από το κρεβάτι, ενώ πάντα παρακολουθείτε το μωρό σας.

Η διαδικασία πλυσίματος της φωλίας ύπνου μωρού εξαρτάται από τον τύπο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, γι’αυτό πάντα να ελέγχετε τις οδηγίες πλυσίματος που παρέχονται από τον κατασκευαστή της φωλίτσας. Κατά βάση, όμως, οι φωλιές μωρού πλένονται στο πλυντήριο, στο ευαίσθητο πρόγραμμα, με πολύ χαμηλές στροφές και με ήπιο απορρυπαντικό. Αν είναι δυνατόν, αφαιρέστε τυχόν αποσπώμενα τμήματα ή επενδύσεις πριν το πλύσιμο. Επίσης, αναφορικά με το στέγνωμα, τοποθετήστε τη φωλίτσα σε επίπεδη και εύκολα εξαεριζόμενη επιφάνεια. Αποφύγετε τη χρήση στεγνωτηρίου, εκτός αν αναφέρεται ρητώς ότι επιτρέπεται. Τέλος, στρώστε ένα σελτεδάκι μωρού, μικρών διαστάσεων, για την αποφυγή ‘’διαρροών’’, μία πανούλα αγκαλιάς ή ένα σεντονάκι λίκνου και σκεπάστε το βρέφος με μία κουβερτούλα ή με μία δροσερή πανούλα αγκαλιάς, αναλόγως την εποχή. Είστε έτοιμοι για τους πιο ξεκούραστους ύπνους!