Λίκνα Μωρού

Η συλλογή μας περιλαμβάνει κομψά σχεδιασμένα λίκνο, κατασκευασμένα με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια για τον ήρεμο ύπνο του μωρού σας.

Εξερευνήστε μια σειρά από μεγέθη, σχέδια αλλά και χρώματα τα οποία συνδυάζονται άψογα με κάθε διακόσμηση του παιδικού δωματίου που έχετε ήδη. Επιλέξτε τα StamatisBebe για premium, αξιόπιστες βρεφικές κούνιες που κάνουν τον ύπνο μια απολαυστική εμπειρία. Ψωνίστε άμεσα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση των συναλλαγών σας.

Ταξινόμηση κατά
8 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Το λίκνο είναι το πρώτο κρεβατάκι μωρού για βρέφη από 0-6 μηνών. Αποτελεί την ιδανική επιλογή και υπερτερεί έναντι της κούνιας μωρού για τους παρακάτω λόγους. Αρχικά, διευκολύνει τους γονείς να τοποθετήσουν το λίκνο στο υπνοδωμάτιό τους, από άποψη διαθεσιμότητας χώρου. Επίσης, χάρη στο μικρό του μέγεθος, προσφέρει ζεστασιά και ένα ασφαλές περιβάλλον στο μικρό βρέφος. Επιπλέον, ενσωματώνεται με ασφάλεια με το κρεβάτι των γονέων, για άμεση πρόσβαση στο βρέφος, κατά την διάρκεια της νύχτας. Τέλος, λικνίζεται απαλά, νανουρίζοντας το μωράκι, μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, ενώ κλείνει με μία κίνηση.

Η καλαθούνα μωρού και το λίκνο είναι δύο διαφορετικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για τον ύπνο ή την ξεκούραση του βρέφους τους πρώτους 6 μήνες, αλλά έχουν ορισμένες διαφορές. Η καλαθούνα μωρού συνήθως κατασκευάζεται από φυσικά υλικά, όπως ψάθα ή χοντρή βαμβακερή ύφανση, έχει λαβές, που διευκολύνουν τη μεταφορά και προορίζεται για τον ύπνο τη νύχτα. Από την άλλη, το λίκνο κατασκευάζεται από ξύλο ή μέταλλο και είναι συνήθως πιο σταθερό από μια καλαθούνα. Έχει τοποθετημένα πόδια ή ρόδες για σταθερότητα και ευκολία στη χρήση, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα χειροκίνητου ή ηλεκτρικού λικνίσματος, ξεκουράζοντας, έτσι, τους γονείς.

Το πορτ-μπεμπέ και το λίκνο είναι δύο διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον ύπνο και την ηρεμία του μωρού. Το πορτ-μπεμπέ είναι, ουσιαστικά, μία σύγχρονη καλαθούνα μωρού, που τοποθετείται είτε στο καρότσι τους πρώτους μήνες του βρέφους, είτε πάνω σε σταθερή βάση μέσα στο σπίτι, για την ξεκούραση του μωρού. Συχνά διαθέτει λαβές για ευκολία στη μεταφορά και συνήθως προορίζεται για προσωρινή χρήση. Αντίθετα, το λίκνο είναι μια σταθερή κατασκευή, συνήθως από ξύλο ή μέταλλο, με πόδια ή βάση, που παρέχουν έξτρα σταθερότητα και στήριξη, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα χειροκίνητου ή ηλεκτρικού λικνίσματος, ξεκουράζοντας, έτσι, τους γονείς.