Παρκοκρέβατα & Πάρκα για Ατελείωτες Ώρες Διασκέδασης & Χαλάρωσης

Εδώ θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα σε πάρκα και παρκοκρέβατα για το μωρό σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα αλλά και σχέδια της αρεσκείας σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να επιλέξτε μέχρι πιο ποσό έχετε την ευελιξία να ξοδέψετε. Μέσα σε κάθε προϊόν, υπάρχουν αναλυτικά η περιγραφή του προϊόντος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και οι διαστάσεις. Διαβάστε τα προσεκτικά όλα για να είστε σίγουροι για τις αγορές σας. Για οποιαδήποτε απορία που έχετε, μπορείτε φυσικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δώστε προτεραιότητα στο παιχνίδι του μωρού σας με τις premium, αξιόπιστες προτάσεις μας εδώ στα StamatisBebe οι οποίες συνδυάζουν την διασκέδαση και ασφάλεια.

Ταξινόμηση κατά
30 προιόντα

KIKKA BOO Κουνουπιέρα Για Παρκοκρέβατο Blue

KIKKA BOO Κουνουπιέρα Για Παρκοκρέβατο Pink

KIKKA BOO Κουνουπιέρα Για Παρκοκρέβατο White

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Dessine Moi Mint

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Dessine Moi Beige

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων So Gifted Navy 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 1 Επιπέδου So Gifted Blue 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 1 Επιπέδου So Gifted Mint 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 1 Επιπέδου So Gifted Navy 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων So Gifted Mint 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων So Gifted Blue 2023

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 1 Επιπέδου So Gifted Pink 2023

BEBE STARS Δεύτερος Όροφος Για Παρκοκρέβατο Beige

BEBE STARS Κρίκοι Δραστηριοτήτων Για Παρκοκρέβατο (4 Τεμάχια)

KIKKA BOO Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Dessine Moi Pink

KIKKA BOO Πάρκο Enjoy Mint Dino 2023

AEROMOOV Αναδιπλούμενο Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Instant Travel Cot Giraph Sky

AEROMOOV Αναδιπλούμενο Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Instant Travel Cot Grey Rock

BEBE STARS Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Comfort Elephant

BEBE STARS Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Comfort Panda

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Το παρκοκρέβατο είναι μία επιφάνεια, η οποία περιφρουρείται, συνήθως, με δίχτυ και μαλακά υφάσματα και αποτελεί ένα μικρό παιδότοπο για το μωράκι σας. Εκεί μέσα, το μωρό σας μπορεί να παίζει με ασφάλεια με τα παιχνίδια του, να κοιμάται άνετα και να ξεκουράζεται. Τα περισσότερα παρκοκρέβατα διαθέτουν ροδάκια και μηχανισμούς για εύκολη μεταφορά και αναδίπλωση και είναι κατάλληλα για μωράκια από 0-36 μηνών. Τα παρκοκρέβατα αποτελούν ιδανική επιλογή για το σπίτι των παππούδων ή των φίλων, τα ταξίδια.

Κατά την αγορά ενός παρκοκρέβατου, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τα υλικά και η κατασκευή, να είναι δηλαδή κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ατσάλι ή αλουμίνιο, για αντοχή και σταθερότητα. Ελέγξτε εάν το παρκοκρέβατο έχει ρυθμιζόμενο ύψος, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού σας καθώς αυξάνεται.

Επίσης, διαλέξτε ένα παρκοκρέβατο με στρογγυλεμένες άκρε, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς από αιχμηρές ή ακατάλληλες άκρες. Εάν ψάχνετε ένα φορητό παρκοκρέβατο, ελέγξτε το σύστημα αναδίπλωσης για ευκολία στη μεταφορά, ενώ βεβαιωθείτε πως η ποιότητα του στρώματος που συνοδεύει το παρκοκρέβατο είναι άνετο, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εάν το παρκοκρέβατο διαθέτει τροχούς, βεβαιωθείτε ότι μπορούν να κλειδώσουν, για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Τέλος, έχετε στο νου σας, πως αν το παρκοκρέβατο θα το χρησιμοποιήσετε σαν κρεβατάκι μωρού, για το σπίτι των παππούδων ή κάποιο ταξίδι, θα χρειαστείτε να αγοράσετε και ένα στρώμα για παρκοκρέβατο, ορθοπεδικό και κατάλληλο για ύπνο.

Το πάρκο μωρού είναι ένα έπιπλο που χρησιμοποιείται για να περιορίσει την ελευθερία κίνησης του μωρού σε έναν ασφαλή και κλειστό χώρο, κατά την διάρκεια των πρώτων 36 μηνών του βρέφους. Συνήθως, τα πάρκα μωρού είναι κατασκευασμένα από ατσάλι ή ξύλο και διαθέτουν πλέγματα ή πλευρικά κάγκελα για να παρέχουν καλή αερισμό και ορατότητα.

Τα πάρκα μωρού παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού, όπου το μωρό μπορεί να παίξει με τα παιχνίδια του, χωρίς κίνδυνο. Τα πάρκα μωρού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως άνετος χώρος για το μωρό να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, τα πάρκα μωρού παρέχουν έναν χώρο όπου το μωρό μπορεί να ασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες και να ανακαλύψει το περιβάλλον του.

Κατά την επιλογή ενός πάρκου μωρού, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που είναι ασφαλές, σταθερό και κατασκευασμένο από υλικά που δεν είναι επιβλαβή για το μωρό. Τέλος, εξετάστε το μέγεθος του πάρκου και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι σας.