Θερμός φαγητού & Θερμός Υγρών Για Μωρά

Επιλέξτε το καλύτερο θερμός ή θερμαντήρα μπιμπερό - μπουκαλιών με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη τη φορητότητα, τη χωρητικότητα αλλά και την ταχύτητα θέρμανσης.

Οι premium λύσεις στο Stamatis Bebe δίνουν προτεραιότητα στη σωστή βρεφανάπτυξη του μωρού σας, προσφέροντας έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο για την παροχή ζεστών τροφών. Ψωνίστε άμεσα για ένα αξιόπιστο θερμός υγρών, θερμός φαγητού ή θερμαντήρα μπιμπερό, κάνοντας τις στιγμές ταΐσματος μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία.

Ταξινόμηση κατά
33 προιόντα

3 SPROUTS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουταλοπίρουνο Fox 350ml

DR. BROWN'S Ψηφιακός Θερμαντήρας Μπιμπερό/Δοχείων Φαγητού & Αποστειρωτής

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Υγρών Blue Stars 500ml

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Υγρών Pink Hearts 500ml

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι Σιέλ 500ml

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι Ροζ 500ml

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Υγρών Lovely Bunny 500ml

KIOKIDS Ανοξείδωτος Θερμός Υγρών Blue Dinosaur 500ml

MAM Ηλεκτρικός Θερμαντήρας Μπιμπερό

KIKKA BOO Ανοξείδωτος Θερμός Υγρών Savanna Pink 500ml

3 SPROUTS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουταλοπίρουνο Lion 350ml

3 SPROUTS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουταλοπίρουνο Sloth 350ml

BBLUV Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι Owl 300ml

BBLUV Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι Dinosaur 300ml

3 SPROUTS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουταλοπίρουνο Llama 350ml

3 SPROUTS Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουταλοπίρουνο Deer 350ml

SARO Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι 500ml Leaves Ochre

SARO Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι 500ml Leaves Mint

SARO Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι 500ml Leaves Sand

SARO Ανοξείδωτος Θερμός Φαγητού Με Κουτάλι 500ml Leaves Dusty Pink

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Ο θερμός υγρών μωρού είναι ένα ανοξείδωτο παγούρι που σχεδιάστηκε για να διατηρεί τα υγρά σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τη χρήση του θερμού υγρών μωρού είναι η διατήρηση θερμοκρασίας του υγρού (συνήθως γάλα ή νερό) στην ιδανική θερμοκρασία για το μωρό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια του χρόνου της σίτισης του μωρού.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να προετοιμάσουν, εκ των προτέρων, το γεύμα του μωρού ή ακόμη και να διατηρήσουν το νεράκι ζεστό σε ένα θερμός. Αυτό διευκολύνει την τροφοδότηση, ειδικά κατά την διάρκεια της νύχτας, και εξασφαλίζει ότι το υγρό είναι στη σωστή θερμοκρασία.

Επιπλέον, ο θερμός υγρών μπορεί να βοηθήσει στο να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του υγρού. Αντί να χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων ή άλλες μεθόδους θέρμανσης, ο θερμός διατηρεί τη θερμοκρασία σε ασφαλές επίπεδο.

Τέλος, οι γονείς μπορούν να φέρουν μαζί τους το θερμός μπιμπερό κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους, των εκδρομών ή των εξορμήσεών τους, καθιστώντας πιο άνετη και εύκολη τη διαδικασία της προετοιμασίας του γεύματος του μωρού.

Συνιστάται να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή και να είστε προσεκτικοί για την καθαριότητα και τη συντήρηση του θερμού υγρών μωρού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής χρήση του.

Για την μέγιστη διατήρηση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, βάλτε λίγο καυτό νεράκι μέσα στον θερμό, ανακινήστε καλά και αδειάστε το. Έτσι, τα τοιχώματα θα αποκτήσουν την κατάλληλη θερμοκρασία, προτού βάλετε το υγρό που επιθυμείτε.

Τέλος, αποφύγετε να ανοιγοκλείνετε άσκοπα το θερμό, αφού κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας.