Πάνες Αγκαλιάς

Επιλέξτε τις καλύτερες πάνες αγκαλιάς με βάση το μέγεθος, τις προτιμήσεις και την εποχή γέννησης του βρέφους, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η υφή, το υλικό και τα παιχνιδιάρικα σχέδια.

Οι πάνες αγκαλιάς είναι πάντα βαμβακερές και χρησιμεύουν στο σταθερό τύλιγμα του βρέφους στην αγκαλίτσα της μαμάς, από το μαιευτήριο μέχρι και περίπου τους πρώτους έξι μήνες. Επίσης, οι πανούλες αγκαλιάς χρησιμοποιούνται και σαν ''κατωσέντονα'' στο λίκνο, στο καρότσι κ.α., προκειμένου να έρχεται το παιδί σε επαφή πάντα με μία βαμβακερή επιφάνεια. Τέλος, ανάλογα την εποχή γέννησης, θα επιλέξετε ανάμεσα στις διαφορετικές βαμβακερές πλέξεις, φανελένια πλέξη για χειμώνα, ζακάρ ή πικέ για άνοιξη & φθινόπωρο και χασέ πλέξη για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Ταξινόμηση κατά
27 προιόντα

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Pink

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Pink

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Prince

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Princess

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Φυλλώματα

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Kenya

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Σύννεφο Λευκό

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Σύννεφο Ροζ

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Blue

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Grey

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Blue

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Mint

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Yellow

FIGLIO BINO Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Beige

BUNNY BEBE Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα White

BUNNY BEBE Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Pink

BUNNY BEBE Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Blue

BUNNY BEBE Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Grey

BUNNY BEBE Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Με Κέντημα Yellow

BABY STAR Πάνα Αγκαλιάς Φανέλα Forest Friends

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Η πάνα αγκαλιάς είναι ένα βαμβακερό κομμάτι υφάσματος που χρησιμοποιείται για να τυλίξετε σταθερά το μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του.

Ιδανική για να κρατάει το μωράκι σας ζεστό από το χειμώνα έως την άνοιξη. Οι πάνες αγκαλιάς αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ που συνοδεύουν τη νέα μαμά και το μωράκι της από τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο έως και τους πρώτους μήνες.

Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε την πάνα αγκαλιάς στο ρηλάξ του μωρού, στο κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά και στο καρότσι προκειμένου να προστατεύσετε το μωρό από τα συνθετικά υφάσματα.

Για την βαλίτσα μαιευτηρίου θα χρειαστείτε τουλάχιστον πέντε πάνες αγκαλιάς. Δεδομένου πως το πιθανότερο είναι να παραμείνετε στην κλινική 3-4 ημέρες, καλό θα ήταν να έχετε μία καθαρή κάθε μέρα.

Η επιλογή της πάνας αγκαλιάς διαφέρει ανάλογα με την εποχή γέννησης του βρέφους. Ανάλογα με την εποχή και την τοποθεσία, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις καιρικές συνθήκες και τις ανάγκες του μωρού.

Χειμώνας: Εάν το μωρό γεννηθεί τους χειμερινούς μήνες, επιλέξτε πάνες αγκαλιάς που είναι πιο παχιές και ζεστές, για να διατηρήσετε το μωρό σας ζεστό, κατά τη διάρκεια του τυλίγματος στην αγκαλιά. Τέτοιες πανούλες είναι οι φανελένιες πάνες, με διπλή φόδρα ή χωρίς.

Άνοιξη και Φθινόπωρο: Εάν το μωρό γεννηθεί στους ενδιάμεσους μήνες, μια πάνα αγκαλιάς με μέτρια πάχυνση και απορροφητικότητα μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Τέτοιες πάνες αγκαλιάς είναι συνηθώς οι πικέ ή ζακάρ πανούλες.

Καλοκαίρι: Για μωρά που γεννιούνται τους θερινούς μήνες, επιλέξτε πάνες αγκαλιάς με ελαφρύτερο και δροσερό ύφασμα, ώστε να μην υπερθερμαίνεται το μωρό κατά τη διάρκεια του τυλίγματος. Τέτοιες πάνες αγκαλιάς είναι οι πανούλες μουσελίνας ή οι πανούλες χασέ.

Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι η πάνα αγκαλιάς είναι κατασκευασμένη από μαλακό, ασφαλές υλικό και ότι είναι εύκολη στο πλύσιμο και τη φροντίδα. Επίσης, πάντα ελέγξτε τις οδηγίες πλυσίματος και φροντίδας του κάθε προϊόντος.