Μενταγιόν Εγκυμοσύνης

Γιορτάστε την ομορφιά της μητρότητας με τα μενταγιόν εγκυμοσύνης τα οποία θα βρείτε εδώ στα StamatisBebe.

Η επιμελημένη συλλογή μας περιλαμβάνει κομψά σχεδιασμένα μενταγιόν, που έχουν σχεδιαστεί για να τιμήσουν αυτό το ξεχωριστό ταξίδι. Επιλέξτε το καλύτερο κρεμαστό εγκυμοσύνης με βάση τις προτιμήσεις του στυλ σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το υλικό, ο σχεδιασμός αλλά και ο συμβολισμός. Εξερευνήστε τα μενταγιόν μας για να βρείτε το νόημα της συναισθηματικής σημασίας, σηματοδοτώντας αυτό το πολύτιμο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ταξινόμηση κατά
9 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Το μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι ένα όμορφο κολιέ που δίνει στυλ σε κάθε έγκυο και παράλληλα, γαληνεύει το βρέφος μέσα στην κοιλίτσα. Το μενταγιόν αποτελείται από μία μακριά αλυσίδα κατασκευασμένη από ατσάλι, χωρίς νικέλιο & μόλυβδο, που φτάνει μέχρι την κοιλίτσα της εγκύου και ένα κουδουνάκι, που κουδουνίζει απαλά κάθε φορά που η μανούλα κινείται.

Ο χαλαρωτικός ήχος από το εσωτερικό του κουδουνιού προσφέρει μία ήρεμη εγκυμοσύνη. Περίπου στον 5ο μήνα της κύησης, η ακοή του μωρού έχει αναπτυχθεί και έχει συνδεθεί με το νευρικό του σύστημα. Έτσι, αν η έγκυος φορά το μενταγιόν στην καθημερινότητά της και αυτό ηχεί απαλά πάνω από την κοιλίτσα, το μωρό θα αναγνωρίζει τον ήχο ακόμη και μετά τη γέννηση και θα το ηρεμεί.

Παρότι τα έμβρυα δεν κατανοούν ακριβώς το περιεχόμενο των ήχων που ακούν, έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν τον ρυθμό, τον τόνο της φωνής και την ομιλία. Έρευνες έχουν δείξει ότι από την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, το έμβρυο μπορεί να αναγνωρίζει περιορισμένους ήχους όπως τους ήχους του στομάχου, της αναπνοής και της καρδιάς της μητέρας. Κατά την 20η έως 24η εβδομάδα, αναγνωρίζει τη φωνή και άλλους ήχους της καθημερινής ζωής.

Σύμφωνα με μελέτες, η έκθεση του εμβρύου σε μελωδία και ρυθμό μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των νευρικών κυττάρων που συνδέονται με την αντίληψη της ακοής. Οι ήχοι από την καθημερινή ζωή και τη φύση μπορούν να χαλαρώσουν την έγκυο και να μειώσουν το στρες.

Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι ιδανικό, παράγοντας απαλούς ήχους ζεν που βοηθούν το έμβρυο και τη μητέρα να χαλαρώσουν. Με κατάλληλο μήκος αλυσίδας, φορεμένο χαμηλά στην κοιλιά, παράγει έναν καταπραϋντικό ήχο που ενισχύει τη συγκέντρωση και την αίσθηση της ακοής.

Έρευνες έχουν δείξει πως τα περισσότερα νεογέννητα μωράκια, μετά την γέννησή τους, θυμούνται ήχους και καταστάσεις που άκουσαν ή βίωσαν αντίστοιχα, κατά την διάρκεια της κύησης.

Έτσι, μετά τη γέννηση το μωράκι σας είναι πιθανό να θυμάται τον ήχο από το μενταγιόν εγκυμοσύνης κι έτσι, αυτό να αποτελέσει ένα μέσο χαλάρωσης, στοργής, φροντίδας, οικειότητας και νανουρίσματος.