Σετ Προίκας Μωρού σε Υπέροχα Σχέδια

Εδώ θα βρείτε μια συλλογή από σετ προίκας κατάλληλα για να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στο βρεφικό δωμάτιο.

Ανακαλύψτε διάφορα σχέδια και χρώματα και επιλέξτε τον αριθμό των τεμαχίων που επιθυμείτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε από μια σειρά αξιολάτρευτων σχεδίων σε βρεφικά σεντόνια και σετ κούνιας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το τέλειο μείγμα λειτουργικότητας και στυλ από το κατάστημά μας, τον αξιόπιστο προορισμό σας για premium βρεφικά είδη.

Ταξινόμηση κατά
19 προιόντα

BABY STAR Σετ Προίκας Φεγγαράκι Ροζ (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Λύκος (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Φυλλώματα (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Σύννεφο Ροζ (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Οdette Blue (3 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Carrot Pink (9 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Carousel Pink (9 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Carousel Blue (9 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Fox Blue (9 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Royal (9 Τεμάχια)

ABO Σετ Προίκας Moon (9 Τεμάχια)

BEBE STARS Σετ Προίκας Bunny (9 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Sunflower (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Air Balloon (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Καραμέλες (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Σύννεφο Ζούγκλα (3 Τεμάχια)

BABY STAR Σετ Προίκας Fox Pink (3 Τεμάχια)

BEBE STARS Σετ Προίκας Whale (9 Τεμάχια)

BEBE STARS Σετ Προίκας Swan (9 Τεμάχια)

Συχνές Ερωτήσεις

Το σετ προίκας της κούνιας είναι μια συλλογή αξεσουάρ και ειδών που σχετίζονται με την κούνια του μωρού και προορίζονται να δημιουργήσουν έναν άνετο και ασφαλή χώρο, κατά την διάρκεια του ύπνου και της ξεκούρασης του μωρού σας. Το περιεχόμενο του σετ προίκας μπορεί να ποικίλει, αλλά συνήθως περιλαμβάνει αντικείμενα όπως πάπλωμα, προστατευτική πάντα κούνιας, κουνουπιέρα. Άλλα σετ ίσως περιλαμβάνουν και σεντόνια που ταιριάζουν στις διαστάσεις της κούνιας, μαξιλάρια διακόσμησης, σίδερο κουνουπιέρας, μαξιλάρι ύπνου και βρεφικές μαξιλαροθήκες.

Αυτά τα αξεσουάρ βοηθούν στη δημιουργία ενός φιλικού και όμορφου περιβάλλοντος για το μωρό σας στην κούνια. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν τα αντικείμενα που ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις τους, στον προϋπολογισμό και στο στυλ του δωματίου του μωρού.

Η προστατευτική πάντα κούνιας είναι ένα μαλακό στρωματάκι, από 100% βαμβακερό ύφασμα εξωτερικά, που τοποθετείται γύρω από το περίγραμμα της κούνιας του μωρού με σκοπό να προστατεύσει το μωρό από τους τοίχους ή τα κάγκελα της κούνιας και να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο ύπνου. Συνήθως δένει πάνω στα κάγκελα της κούνιας, για ασφαλή και σταθερή τοποθέτηση και έτσι, μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία.

Επιπλέον, η προστατευτική πάντα κούνιας προσφέρει ασφάλεια στο μωρό, αποτρέποντας το χτύπημα του κεφαλιού ή του σώματός του στους τοίχους ή τα κάγκελα της κούνιας, ενώ επίσης αποτρέπει το μωρό από το να εγκλωβιστεί μεταξύ της κούνιας και του στρώματος. Τέλος, προσθέτει στυλ στη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλικό χώρο ύπνου.

Η προστατευτική πάντα κούνιας όπως και η πλεξούδα κούνιας έχουν σαν σκοπό να καλύψουν τα κάγκελα της κούνιας ή τον τοίχο του δωματίου, προστατεύοντας έτσι το μωρό από τυχόν χτυπήματα. Βέβαια, έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές, που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τους γονείς πριν προχωρήσουν στην αγορά τους.

Μήκος: Το μήκος της πλεξούδας σε σύγκριση με το μήκος της πάντας είναι συνήθως πάνω κάτω το ίδιο, με αποτέλεσμα και οι δύο να καλύπτουν επαρκώς την περίμετρο της κούνιας.

Ύψος: Η πάντα κούνιας είναι πάντα πιο ψηλή συγκριτικά με μία πλεξούδα κούνιας. Αυτό σημαίνει πως η πάντα μπορεί να καλύψει μεγαλύτερο εύρος των καγκέλων της κούνιας καθ’ ύψος, με αποτέλεσμα να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί, όταν αυτό σηκώνεται ή κινείται μέσα στην κούνια.

Πλάτος: Το πάχος της πάντα κούνιας είναι αρκετά μικρότερο από το πάχος της πλεξούδας. Αυτό έχει σαν συνέπεια, η πλεξούδα να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο μέσα στην κούνια, συγκριτικά με την πάντα. Σε περιπτώσεις όπου η κούνια είναι μικρότερη σε διαστάσεις, η πλεξούδα αφήνει αρκετά λιγότερο διαθέσιμο χώρο για το παιδί, για να κινηθεί μέσα στο κρεβατάκι του.

Στερέωση: Η πάντα κούνιας σχεδόν πάντα δένει με κορδονάκια πάνω στα κάγκελα της κούνιας, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά σταθερή, ανεξάρτητα του πόσο ζωηρό είναι το παιδάκι. Αντίθετα, συνήθως η πλεξούδα δεν δένει πάνω στα κάγκελα και έτσι, εύκολα μπορεί να μετακινηθεί από την θέση της και τα κάγκελα της κούνιας να μείνουν ακάλυπτα.

Συμπερασματικά, με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των βρεφικών ειδών, προτείνουμε την πάντα κούνιας ως μία απολύτως ασφαλή και σταθερή λύση για το κάλυμμα των καγκέλων της κούνιας, ενώ η πλεξούδα κούνιας εξασφαλίζει ένα ονειρεμένο, αισθητικό αποτέλεσμα.

Το πώς πλένονται τα παπλώματα, οι πάντες και οι πλεξούδες εξαρτάται από τα υλικά και τις οδηγίες φροντίδας του κάθε αντικειμένου. Εδώ υπάρχουν γενικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε, αλλά είναι σημαντικό να ελέγχετε πάντα τις ετικέτες και τις οδηγίες φροντίδας των κατασκευαστών.

Τα περισσότερα παπλώματα, καθώς και οι περισσότερες πάντες και πλεξούδες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, σε χαμηλή θερμοκρασία και σε χαμηλές στροφές, εκτός αν αναγράφεται διαφορετικό.Χρησιμοποιήστε ένα απαλό απορρυπαντικό, κατάλληλο για βρέφη. Αποφύγετε το στεγνωτήριο, ενώ ιδανικά απλώστε οριζόντια, αντί για κάθετα, προκειμένου να διατηρήσετε την αφρώδη υφή και το σχήμα τους.