Βρεφικά Μπουρνούζια για το μπάνιο του μωρού

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα του μωρού σας μετά το μπάνιο με τη συλλογή από ποιοτικά μπουρνούζια τα οποία διαθέτουμε στο κατάστημά μας.

Ανακαλύψτε όμορφα χρώματα και λεπτομέρειες με σχέδια που θα κεντρίσουν την προσοχή των μικρών σας. Η σειρά μας διαθέτει αξιολάτρευτα και άνετα βρεφικά μπουρνούζια-κάπες, σχεδιασμένες για να τυλίξουν το μικρό σας με ζεστασιά και άνεση. Επιλέξτε το καλύτερο μπουρνούζι με βάση το μέγεθος, τις προτιμήσεις και τις εποχιακές ανάγκες του παιδιού σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το υλικό και τα γοητευτικά σχέδια. Κάντε τις αγορές σας με ασφάλεια συναλλαγών από το αξιόπιστο κατάστημά μας.

Ταξινόμηση κατά
21 προιόντα

FIGLIO BINO Βρεφικό Μπουρνούζι-Κάπα Τετράγωνη Αστεράκια Ροζ

BIBS Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Petrol

BIBS Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Vanilla

BIBS Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Sage

BIBS Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Woodchuck

KIKKA BOO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Little Fox

KIKKA BOO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Bear With Me Pink

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Grey

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Pink

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Blue

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Mint

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Butterfly Mint

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Stars

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Queen

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Little Prince

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Hearts

ABO Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Sky

VESTA HOME Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Astronaut

VESTA HOME Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Pinky

BUNNY BEBE Βρεφικό Μπουρνούζι Κάπα Princess & The Castle

1
2

Συχνές Ερωτήσεις

Το βρεφικό μπουρνούζι κάπα είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μπουρνουζάκι, που χρησιμοποιείται για να στεγνώσει και να τυλίξει το βρέφος μετά από το μπάνιο. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από μαλακή, απορροφητική βαμβακερή πετσέτα και διαθέτει μια κουκούλα για να τυλίξει το κεφάλι του μωρού.

Η κουκούλα βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας του μωρού και προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Το βρεφικό μπουρνούζι κάπα είναι πρακτικό και βολικό για τους γονείς τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού, αφού διευκολύνει το σταθερό τύλιγμα, αμέσως μετά το μπάνιο.

Για την βαλίτσα μαιευτηρίου θα χρειαστείτε τουλάχιστον τρία βρεφικά μπουρνουζάκια. Δεδομένου πως το πιθανότερο είναι να παραμείνετε στην κλινική 3-4 ημέρες, καλό θα ήταν να έχετε ένα καθαρό μπουρνουζάκι κάθε μέρα.

Το βρεφικό μπουρνούζι κάπα συνήθως χρησιμοποιείται για τα βρέφη μέχρι περίπου τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μωρό είναι ακόμα μικρό και απαιτεί περισσότερη βοήθεια, κατά το τύλιγμα μετά το μπάνιο. Το βρεφικό μπουρνούζι κάπα προσφέρει άνεση και ευκολία στους γονείς κατά την αντιμετώπιση του μωρού μετά το μπάνιο, καθώς και επιπλέον ζεστασιά μετά το στέγνωμα.