Προστατευτικά για Μωρά

Εξερευνήστε τα προϊόντα ασφάλειας μωρών, τα οποία διαθέτουμε στο κατάστημά μας, για να παρακολουθείτε και να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας είναι ασφαλές.

Βρείτε μια γκάμα από αμφίδρομες κάμερες προστασίας μέχρι και παιδικό προστατευτικό κεφαλιού, προστατευτική μπάρα αλλά και προστατευτικές γωνίες για τα έπιπλα του σπιτιού. Η συλλογή μας διασφαλίζει την ασφάλεια του μικρού σας με βασικά είδη, κατασκευασμένα για αποτελεσματικότητα και σχεδιασμένα με στυλ, τα οποία παρέχουν ηρεμία σε εσάς τους γονείς. Κάντε τις αγορές σας άμεσα για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον με τα προσεκτικά σχεδιασμένα προϊόντα μας.

Ταξινόμηση κατά
20 προιόντα

BEBE STARS Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού

KIKKA BOO Wi-Fi Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα Lua

KIKKA BOO Wi-Fi Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα Penguin

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Bunny (140×60 cm)

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Whale (140×60 cm)

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Elephant (140×60 cm)

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Panda (140×60 cm)

REER Ασφάλεια Γενικής Χρήσης Μωρού

REER Προστατευτικές Γωνίες Για Μωρά (4 Τεμάχια)

KIOKIDS Σετ Ασφάλειας Γενικής Χρήσης Μωρού

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Beige (102×42 cm)

KIOKIDS Παιδικό Προστατευτικό Κεφαλιού (6+ μηνών)

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Petrol (102×42 cm)

BEBE STARS Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα 4.3''

BABYONO Σετ Ασφάλειας Γενικής Χρήσης Μωρού

BABYONO Προστατευτικά Για Πρίζες (6 Τεμάχια)

FREE ON Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα Aria 4.3''

BEBE STARS Προστατευτική Μπάρα Κρεβατιού Grey (102×42 cm)

BEBE STARS Αμφίδρομη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα 5.0''

BEBE STARS Προστατευτικά Για Ντουλάπια & Συρτάρια (4 Τεμάχια)

Συχνές Ερωτήσεις

Η προστατευτική μπάρα κρεβατιού είναι μια μαλακή επιφάνεια που τοποθετείται στο πλάι του κρεβατιού με σκοπό να παρέχει προστασία και ασφάλεια στο παιδί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Συνήθως χρησιμοποιείται για παιδιά που μεταβαίνουν από το κρεβατάκι μωρού στο μεγαλύτερο κρεβάτι, αλλά είναι ακόμα πολύ μικρά για να κοιμηθούν χωρίς κάποια προστασία.

Οι προστατευτικές μπάρες κρεβατιού συνήθως είναι κατασκευασμένες από ασφαλή υλικά και στερεώνονται πάνω στο κρεβάτι για να παραμένουν σταθερές. Προσφέρουν υποστήριξη και εμποδίζουν το παιδί από το να πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πολλά μοντέλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι εύκολο να γυρίζουν προς τα κάτω ή να απομακρύνονται όταν δεν χρειάζονται.

Η χρήση προστατευτικής μπάρας κρεβατιού είναι μια κοινή πρακτική κατά τη μετάβαση του παιδιού από το κούνια στο μεγαλύτερο κρεβάτι και μπορεί να προσφέρει ηρεμία στους γονείς όσον αφορά την ασφάλεια του παιδιού κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η επιλογή μιας συσκευής ενδοεπικοινωνίας για το μωρό σας εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα και χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Εδώ θα βρείτε μερικά στοιχεία που μπορείτε να σκεφτείτε κατά την επιλογή.

Αρχικά, υπάρχουν μοντέλα που παρέχουν απλή επικοινωνία ήχου μόνο, καθώς και πιο προηγμένα μοντέλα με βίντεο, θερμοκρασία δωματίου, συναγερμό κίνησης, και άλλες λειτουργίες. Επιλέξτε μια συσκευή που είναι εύκολη στη χρήση και στην εγκατάσταση, ενώ βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει αρκετή εμβέλεια για να καλύψει τον χώρο σας, ιδιαίτερα αν έχετε μεγάλο σπίτι.

Επιπλέον, ορισμένες συσκευές επιτρέπουν τη σύνδεση με άλλες συσκευές, όπως smartphone ή tablet, για απομακρυσμένη παρακολούθηση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ελέγξτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν θα απενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τέλος, διαβάστε κριτικές και αξιολογήσεις χρηστών για να λάβετε πληροφορίες για την απόδοση των διάφορων μοντέλων. Πριν αγοράσετε, σκεφτείτε τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας για να βρείτε μια συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Η ασφάλεια του μωρού στο σπίτι είναι προτεραιότητα για κάθε γονιό. Εδώ είναι μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη για να διασφαλίσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας.

Αρχικά η κούνια πρέπει να έχει ασφαλείς μηχανισμούς σταθερότητας και να μην έχει κενά μεταξύ της κούνιας και του στρώματος, προκειμένου να προληφθούν τυχόν ατυχήματα. Αν χρησιμοποιείτε προστατευτική πάντα στο κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά τοποθετημένη και δεν υπάρχουν κενά που ενδέχεται να παγιδεύσουν το μωρό. Χρησιμοποιήστε προστατευτικά καλύμματα πρίζας, για να αποτρέψετε το μωρό από το να βάλει τα δάχτυλά του στις πρίζες.

Επιπλέον, κρατήστε μακριά από το μωρό κινητά, σελίδες βιβλίων, κορδέλες, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που ενδέχεται να προκαλέσουν ατυχήματα. Εγκαταστήστε προστατευτικά κάγκελα και πόρτες ασφαλείας στις σκάλες και τα κλιμακοστάσια, για να αποτρέψετε το μωρό από το να ανεβαίνει. Κλειδώστε τα έπιπλα που περιέχουν επικίνδυνα ή βαριά αντικείμενα. Ρυθμίστε το θερμοστάτη, έτσι ώστε η θερμοκρασία του δωματίου να είναι σταθερή για το μωρό. Τέλος, παρακολουθείτε συνεχώς το μωρό κατά τη διάρκεια που βρίσκεται στο δωμάτιο του.

Αυτά είναι μερικά βασικά στοιχεία που μπορείτε να λάβετε υπόψη. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε μια επισκόπηση του χώρου σας και να εφαρμόσετε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.