Λευκοί Ήχοι για Μωρά

Βυθίστε το μικρό σας σε ένα γαλήνιο ύπνο μέσα από τη συλλογή μας σε λευκούς ήχους, εδώ στα StamatisBebe.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει ήχους που ηρεμούν και έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια καταπραϋντική ατμόσφαιρα για το μωρό σας. Επιλέξτε το καλύτερο μηχάνημα λευκών ήχων με βάση τις προτιμήσεις του μωρού σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ποικιλία των ήχων, η ρύθμιση της έντασης και η φορητότητα. Διαβάστε τις περιγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε μηχανήματος και εξερευνήστε όλες τις επιλογές προσεκτικά πριν προχωρήσετε στις αγορές σας.

Ταξινόμηση κατά
9 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Οι λευκοί ήχοι, ουσιαστικά, είναι ένα είδος μονοτονικού ήχου που περιέχει όλες τις συχνότητες στο ίδιο επίπεδο. Συχνά χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τα μωρά να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι λευκοί ήχοι μπορούν να μειώσουν την επίδραση των εξωτερικών θορύβων που μπορεί να ενοχλούν το μωρό, όπως οι ήχοι από κίνηση, συσκευές κλπ.

Επίσης, το γνωρίζατε πως σε ένα απολύτως ήσυχο περιβάλλον, τα μωρά ενδέχεται να νιώθουν άβολα; Αυτό συμβαίνει γιατί το βρέφος είναι συνηθισμένο να ακούει διάφορους ήχους μέσα στην μήτρα της μαμάς του. Οι λευκοί ήχοι, λοιπόν, διασπούν αυτήν τη σιωπή και μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο άνετη για τα μωρά, προσομοιώνοντας τον ήχο που ακούει στη κοιλίτσα της μαμάς του, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τέλος, οι λευκοί ήχοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας ρουτίνας ύπνου για το μωρό. Όταν το μωρό ακούει τον ίδιο ήχο κάθε φορά πριν κοιμηθεί, μπορεί να τον αναγνωρίσει ως ένδειξη ότι είναι ώρα να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.

Ο λευκός ήχος είναι ένας συνεχόμενος θόρυβος, χαμηλού τόνου, που υπάρχει στο περιβάλλον, όπως τα κύματα, ο αέρας, η βροχή κ.α. Έρευνες έχουν δείξει πως, τους πρώτους μήνες του βρέφους, ο ύπνος του είναι πιο ποιοτικός και γαλήνιος, όταν συνοδεύεται από λευκούς ήχους.

Ο ροζ ήχος είναι ένας φυσικός θόρυβος, χαμηλής και ποικίλης συχνότητας, που θυμίζει τις συνθήκες που είχε ένα μωρό στην κοιλιά της μαμάς, όπως ο καρδιακός παλμός, η αναπνοή, η ροή του αίματος κ.α. Το γνωρίζατε πως τα μωράκια τους πρώτους μήνες, μετά την γέννησή τους, κοιμούνται πολύ πιο εύκολα κάτω από ήχους που θυμίζουν αυτούς από την κοιλιά της μαμάς τους;