Βρεφικά Μαξιλάρια για μωρά από 0+ μηνών

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από βρεφικά μαξιλάρια τα οποία έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα.

Κατασκευασμένα με φροντίδα και με προσοχή στη λεπτομέρεια, τα μαξιλάρια μας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον για το μικρό σας. Επιλέξτε μέσα από μια σειρά μεγεθών, με βάση την ηλικία του βρέφους σας (από 0+ μηνών μέχρι και 4+ ετών), ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι η ιδανική επιλογή.

Ταξινόμηση κατά
6 προιόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Το βρέφος δεν πρέπει να κοιμάται πάνω σε μαξιλάρια για λόγους ασφαλείας, τους πρώτους περίπου 12 μήνες. Σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιάτρων, το μωρό πρέπει να κοιμάται σε σκληρή επιφάνεια, χωρίς μαξιλάρια ή μαλακά αντικείμενα, κάτω ή γύρω από το κεφαλάκι του, την ώρα του ύπνου. Η σκληρή επιφάνεια του στρώματος βοηθά στην πρόληψη του Συνδρόμου Του Κοιμισμένου Βρέφους (Sudden Infant Death Syndrome - SIDS), ενώ η χρήση μαξιλαριού αυξάνει τον κίνδυνο της ασφυξίας, κατά την διάρκεια του ύπνου. Έτσι, προτού το βρέφος σας αρχίσει να χρησιμοποιεί μαξιλάρι, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας, για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για την ηλικία του.

Το κοινό μαξιλάρι ύπνου και το μαξιλάρι σφηνάκι έχουν διαφορετικές χρήσεις και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το κοινό μαξιλάρι ύπνου έχει συνήθως παραλληλόγραμμο ή τετράγωνο σχήμα, χρησιμοποιείται για την υποστήριξη του κεφαλιού και του λαιμού κατά τη διάρκεια του ύπνου και είναι κατάλληλο για παιδάκια από 12+ μηνών. Αντίθετα, το μαξιλάρι σφηνάκι μωρού έχει σχήμα τριγωνικής σφήνας, με σκοπό να παρέχει επιπλέον υποστήριξη και ευθυγράμμιση στον αυχένα και την πλάτη του βρέφους. Συχνά χρησιμοποιείται στα βρέφη από 0-12 μηνών με σκοπό την ανύψωση του κεφαλιού του μωρού, προσφέροντας ποικιλία οφελών. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει αναπνευστική υποστήριξη, ανακούφιση από προβλήματα πέψης και πρόληψη του Συνδρόμου Του Κοιμισμένου Βρέφους (SIDS).

Η επιλογή του καλύτερου βρεφικού μαξιλαριού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών αναγκών του παιδιού σας και των προτιμήσεών σας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να λάβετε υπόψη στην αναζήτησή σας. Νούμερο ένα παράγοντας είναι το υλικό του μαξιλαριού, γι’ αυτό επιλέξτε μαξιλάρια κατασκευασμένα από υλικά υποαλλεργικά και ασφαλή για βρέφη. Επίσης, βεβαιωθείτε πως προσφέρουν τη μέγιστη στήριξη του αυχένα, ενώ αποτελούνται από διαπνέον ύφασμα, για να μειώσετε τον κίνδυνο ασφυξίας. Τέλος, επιλέξτε μαξιλάρια που είναι εύκολα στον καθαρισμό, ιδανικά με αφαιρούμενο κάλυμμα, προκειμένου να διατηρήσετε το περιβάλλον του ύπνου του μωρού σας καθαρό.