Βρεφικοί Υπνόσακοι

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους υπέροχους υπνόσακους, Ελληνικής ραφής, σε ασυναγώνιστες τιμές και υψηλή ποιότητα.

Διαθέτουμε υπνόσακους κατάλληλους για παιδάκια από 0+ μηνών, προκειμένου να διατηρούνται ζεστά κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι υπνόσακοί μας έχουν 2,5 Tog και είναι ιδανικοί για σταθερές θερμοκρασίες δωματίου από 17-23 βαθμούς κελσίου. Οι υπνόσακοι είναι απαραίτητοι για τα παιδάκια που έχουν την τάση να ξεσκεπάζονται μέσα στο βράδυ.

Ταξινόμηση κατά
15 προιόντα

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Ζωάκια Σιέλ No.1 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Ζωάκια Μέντα No.1 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Χιονάτη No.1 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Σκιουράκι Ροζ No.1 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Σκιουράκι Σιέλ No.1 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Σκιουράκι Σιέλ No.2 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Σκιουράκι Ροζ No.2 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Χιονάτη No.2 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Ζωάκια Μέντα No.2 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Βρεφικός Υπνόσακος Ζωάκια Σιέλ No.2 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Παιδικός Υπνόσακος Ζωάκια Σιέλ No.3 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Παιδικός Υπνόσακος Ζωάκια Μέντα No.3 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Παιδικός Υπνόσακος Χιονάτη No.3 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Παιδικός Υπνόσακος Σκιουράκι Ροζ No.3 (2.5 Tog)

BUNNY BEBE Παιδικός Υπνόσακος Σκιουράκι Σιέλ No.3 (2.5 Tog)

Συχνές Ερωτήσεις

Ο βρεφικός υπνόσακος είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι ρούχου για τον ύπνο των μωρών και των νηπίων. Στην ουσία, πρόκειται για μία ολόσωμη φόρμα που καλύπτει το μωρό και κλείνει με φερμουάρ ή με κουμπιά. Ο υπνόσακος είναι σχεδιασμένος για να παρέχει άνεση, ζεστασιά και ασφάλεια στο μωρό, κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Ο βρεφικός υπνόσακος μας παρέχει το πλεονέκτημα της ελευθερίας κίνησης του μωρού, χωρίς οι γονείς να ανησυχούν για το αν θα ξεσκεπαστεί ή αν θα κρυώσει. Οι βρεφικοί υπνόσακοι είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε οικογένειας και του μωρού τους.

υπνόσακος με πόδια συνήθως χρησιμοποιείται για μωρά που έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται περισσότερο και να προσπαθούν να σηκωθούν στα πόδια τους. Συνήθως, αυτό αρχίζει κοντά στην ηλικία των 6 μηνών και άνω.

Τέλος, ο υπνόσακος με πόδια είναι πιο κατάλληλος για μωρά που αρχίζουν να προσπαθούν να κινηθούν περισσότερο κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, καθώς επιτρέπει στα πόδια του μωρού να είναι ελεύθερα και να κινούνται φυσικά. Αυτό εμποδίζει το μωρό από το να αισθάνεται περιορισμένο ή ενοχλημένο κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Οι βρεφικοί υπνόσακοι μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο, ακολουθώντας τις οδηγίες φροντίδας που παρέχονται από τον κατασκευαστή.

Για αρχή, πριν πλύνετε τον υπνόσακο, διαβάστε τις οδηγίες φροντίδας, ελέγξτε τις συνιστώμενες θερμοκρασίες πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, καθώς και τις οδηγίες για τυχόν ειδικές προδιαγραφές.

Έπειτα, πριν τοποθετήσετε τον υπνόσακο στο πλυντήριο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει κάθε φερμουάρ ή κουμπί που υπάρχει, για να αποτραπεί η ζημιά στο υφαντικό κατά τη διάρκεια του πλυντηρίου. Ύστερα, πλύνετε τον υπνόσακο με απαλό απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για τα βρεφικά είδη. Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικών που περιέχουν έντονα αρώματα ή χημικά.

Τέλος, στεγνώστε τον υπνόσακο σε χαμηλή θερμοκρασία στο στεγνωτήριο, αν αυτό επιτρέπεται από τον κατασκευαστή. Αποφύγετε τη χρήση υψηλών θερμοκρασιών, καθώς αυτές μπορεί να προκαλέσουν συρρίκνωση ή ζημιά στον υπνόσακο.

Η τιμή tog είναι μονάδα μέτρησης της θερμικής απομόνωσης των υφασμάτων και μας υποδεικνύει πόση θερμότητα κρατάει ο υπνόσακος. Εμείς, για παράδειγμα, έχουμε χειμερινούς, βαμβακερούς, Ελληνικής ραφής υπνόσακους των 2,5 Tog, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικοί κατά τους φθινοπωρινούς, χειμερινούς μήνες και για σταθερές θερμοκρασίες δωματιού από 17-23 °C.